Actualitate

Postări, adevăruri și clarificări de la medicul Adrian Cacovean. „Nici după ce toată populația lumii va fi vaccinată nu se vor relaxa măsurile”

Doctorul Adrian Cacovean este unul dintre medicii care are un cuvânt important de spus în contextul pandemiei de coronavirus, dar și în cel al schemelor de tratament, a internărilor și a măsurilor impuse de Guvern. Acesta postează frecvent pe Facebook diferinte păreri și face clarificări a diferite situații. Mai mult, dezvăluie ți scoate la față adevăruri necesare pentru a putea trece cu bine din punct de vedere psihic peste această pandemie.

Nu te atingi de pacient fără acordul lui

“Eu, medic, băiat educat, finuț, cu jurământ Hipocratic, școală de medicină, 2 ani să intru, 6 ani facultatea, 1 an stagiatura, 2 ani SMURD, 7 ani rezidențiatul în chirurgie cardiovasculară, 6 ani doctoratul în infecțiile nosocomiale după operația pe inimă și vasele de sânge (artere și vene), 5 ani primariatul, brevete de invenție, capitole de tratat pe tema infecțiilor nosocomiale și numeroase articole, peste 10 mii de operații în care am ajutat și 6 mii operații efectuate pe cont propriu, stagiu la Lundt în Suedia la clinica de chirurgie cardiacă și toracică și peste 500 mii de consultații și tratamente, peste 10 mii ecografii Doppler vasculare și peste un miliard de injecții mezoterapeutice, inserții de catetere venioase și camere de perfuzie, sau puncte de acupunctură, știu ce are voie și ce nu are voie un medic, asistent medical, infirmier, brancardier sau șofer, paznic, felcer, jăndar, milițian!

Băi, dacă omul nu vrea, poți fi tu laureatul premiului Nobel pe medicină, președintele Americii de Nord sau de Sud, oricine ai fi, tu nu ai voie să te atingi medical de pacient fără acordul lui. De ar fi pacientul plin de păduchi, nu ai voie să-l despăduchezi, tai unghile, speli, razi în cap, bărbierești, speli la cur de căcatul în care este, nu ai voie să-i faci nimic, fără acordul lui!

Cum îți permiți măi să scanezi un medic la intrarea în banca unde i-ai blocat conturile și posibilitatea de a se folosi de banii depuși acolo?

Sublinierea ilegalității măsurilor

Câte parabole din astea trebuie să folosesc pentru a sublinia ilegalitatea măsurilor și mai ALES ILEGALITATEA AUTOMĂSURILOR IMPLEMENTATE ILEGAL DE TOȚI PATRONII care abuzează de pandemie ca să ce? Să Șicaneze clienții că ei, angajați ai firmelor străine, fac abuz de funcție și își bat joc de angajați și clienți!

Deocamdată am schimbat sediul.
Există și posibilitatea să aleg o bancă dinafară, care să nu mă umilească cu un bou care mă pune să întind mâna la scanare termică, act medical ilegal!”

Măsurile nu se vor relaxa

“Din poziția de martor obiectiv spun clar și răspicat:
– nici după ce toată populația lumii va fi vaccinată nu se vor relaxa măsurile!
Ei au alte obiective!
De ar vaccina cumva toți oamenii de pe Pământ, ei tot ar continua să ne șicaneze, încalce drepturile, subjuge, tortureze prin măsuri încălcătoare de drept.

Crimele vor continua

Criminalii care au comis o crimă sunt atenți la modificarea cadrului legislativ de încadrare a crimei lor.

Exact asta se întâmplă acum, ștergerea nu a dovezilor, ci a cadrului legislativ al crimei în curs, că nu se vor opri la cei omorâți, ci vor continua crimele! Ca să justifice continuarea aberațiilor prezentate drept măsuri!”

Subiectul Kaletra

“Comentează unii la o postare anterioară cu Kaletra, care trebuia experimentată și vândută pe bani publici și carne de tun pacientul român prins cu arcanul și internat cu forța sau prin prostire și înspăimântare, cum că nu se mai folosește acum.

Le pun și eu o întrebare, naziștilor care au încetat să gazeze la Auschwits
– li se prescrie fapta?

Bine, bine, nu mai folosiți cianura, acum ce folosiți, verdele de Paris?

Ia să vedem protocolul actual, este cu medicamente dovedite sau tot experimentale?

Eu nu fac confuzia între aprobat ca experimental și validat în urma cercetării!”

Fără culoare politică

“Sănătatea nu are culoare politică Cîțule, dictatura sanitară da!

Toți cei ce ați pus sistemul sanitar pe butuci prin protocolul sanitar pandemic criminal, camuflat în clandestinitate în spitalul impenetrabil unde nu mai are voie nimeni, decât cei ce și-au pus fermoar la gură să nu divulge nimic sub amenințare, absolut toți sunteți înregimentați politic.

Protocolul este bun?

Un protocol care încalcă medicina cum este ea cunoscută și impune măsuri absurde, care scad sănătatea și imunitatea populației, aglomerează oamenii, aplică tratamente sub privare de libertate și drepturi cetățenești, sau altele sub același tip de constrângeri, camuflate ca tratamente când ele sunt experimente periculoase, apoi toate acestea sunt de culoare politică de tip comunist și dictatură.

Medicina se face acum cu pacientul sechestrat în spital, legat de pat și sedat-intubat, inconștient, fără accesul aparținătorilor, al presei, fără să i se spună ce fel de tratament primește.

„Prostit pe față”

Vaccinatul este prostit pe față că vaccinul protejează și că ieșim prin vacinare din pandemie, în timp ce este pus să aplice aceleați măsuri cu nevaccinatul sau cel trecut natural prin boală, cu singura justificare fiind că ar avea după vaccinare forme mai ușoare de boală în caz că o contractează, apoi statisticile arată că mortalitatea este dublă la vaccinat față de nevaccinat.

O dictatură bazată pe un test cu altă destinație decât depistarea de virusuri, folosit incorect și calibrat ca să iasă cazurile. Dovezile autopsiei sunt eliminate, ca să nu se descopere adevărul și minciuna.

Oricine iese din front este atacat imediat și linșat mediatic cu ajutorul unei prese sponsorizate și a șulfelor plătite de către același sponsor care l-a promovat și pe Hitler.

Apare cenzura informației și ideea de informații false, se creează cadrul încălcării drepturilor omului, drepturilor pacienților, se îngradesc libertatea de circulație a oamenilor și a informației, se crează plutoane de execuție ca în anii 1945-1960, se colectivizează corpul uman și cine nu întinde brațul este dușman al poporului.
Cine nu este cu noi este partizan, terorist și acuzat de zădărnicirea măsurilor.

Trăim deja în dictatură!”

Intubarea egal sedarea

“Intubarea implică neapărat sedare.

Sedarea nu este întotdeauna perfectă și apare obișnuința, deci te mai trezești cu țeava pe gât și uneori ai lipsă de aer.

Când ai lipsă de aer, alteori din cauza poziției incomode, alteori te doare la locul de puncție, uneori tușești sau ești plin de secreții, sau te mănâncă în câte un loc, ocazii cu care vrei să te miști, alteori poți halucina de la sedative și anestezice, deci te trezești legat automat la un moment dat.

Viu dar mort?

Intubat nici nu poți spune ce te doare, deci practic ești de viu într-o cămașă de forță și nu mai poți spune nimănui ce păs ai.

Este groaznic, starea de intubat este una de prizonier, legat, mai rău ca în carceră.

Ar trebui toți medicii să experimenteze starea de intubat măcar 2 zile să vadă cum este ca în loc să stea cineva de vorbă cu tine să vadă ce ai nevoie, răspunsul lor să fie legarea mai strânsă a ta, sedarea repetată și destul de des să strige la tine și să se uite urât că nu stai liniștit când te doare ceva sau te sufoci sau ești înecat în propriile secreții.

Oxigen în exces

Acesta este un aspect, altul fiind oxigenoterapia în exces, medicația experimentală toxică și excesul de manevre pe linia aceasta covidă, dublat de lipsa de tratament pentru boala care te-a adus la spital.

Ultimul aspect al postării acesteia este cel legat de furia celor iritați de succesul unor medici de a ține departe pacienții de spitalul obsedat și handicapat prin protocolul covid criminal.
Cam ce ați vrea voi aceștia, să meargă toți la spital?
Ia mergeți voi la spital și să nu mai călcați în cabinetele pe care ați prins ură că scapă pacienții de a merge la spital!”

Experiment în spital, rezultat test COVID negativ

“Aș merge în spital acolo unde sunt cei mai rău bolnavi!
Aș sta fără mască, aș fi permanent pe secția ATI cu bolnavii, care au nevoie de a sta de vorbă cu ei, să vadă om nu cosmonauți, să respire liber.
Nu mi-ar fi frică de covid.
Bine, o să sară unii mușcați de undeva, că nu e voia așa ceva.
Uite, aș sta acolo continuu 2 luni – 1 an fără să ies din ATI, din saloanele covide și la ieșire aș face de probă testul și aș ieși doar cu el negativ, ca să nu comenteze niște vaccinați că aș răspândi ceva.
Nu mi-a fost frică niciodată că aș putea lua ceva de la vreun pacient și nu m-am ferit să operez nici când am știut că este HIV pozitiv sau cu hepatită sau are piocianic sau alte lighioane și mănușile sigur se vor rupe.
Nu aș cere nici un salariu pentru asta.”

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Negrea Vasilica
Negrea Vasilica
3 ani în urmă

Citind toate nenorocirile ce le expuneti, imi dau seama ca sunt produse in urma unui „scenariu grotesc” rezultat al unor minti bolnave. Din pacate, sunt adevarate! PROBLEMA nu se va rezolva la nivelul nostru…Stiti cine sunt domnii Klaus Schwab, Gates, Melleret…? Sunt initiatorii plandemiei ce o traim cu totii, la nivel global. Ei sunt eugenisti declarati ce urmaresc scaderea populatiei prin vaccinare fortata. Scopul? Confiscarea tuturor proprietatilor ,desfiintarea familiei, introducerea celor ramasi in viata intr-un sistem controlat, sclavagism tehnologic.Nu exista scapare,atat timp cat acesti psihopati sunt lasati liberi. Din pacate sunt extrem de puternici,dispun de finantele planetei. Au platit aproape toate guvernele lumii inclusiv pe al nostru. Informati-va despre „opera de capatai” a domnului Schwab, cartea”The great reset” Veti intelege!

Telefon
727488918
Elena
Elena
3 ani în urmă

Domnule Doctor (cu D mare), va ador! Pentru profesionalism, curaj, verticalitate, optimism și nu în ultimul rand pentru simțul umorului! Mulțumesc!

Telefon
766656425