Actualitate, Politic

Primarul liberal filmat gol când îi propunea unei tinere un interviu pe dezbrăcate a atacat o jurnalistă

Preşedintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că va propune retragerea sprijinului politic în cazul primarului din comuna Gropeni, Stan Malinche, care a jignit o jurnalistă. Este vorba despre același primar care pe 25 septembrie, în seara zilei Congresului PNL, se distra într-o cameră de hotel din București, promiţând diverse posturi unei domnişoare aflate la un interviu de angajare pe dezbrăcate.

Alexandru Popa a adăugat că cere scuze public ziaristei respective, care „nu merita să fie tratată în acest mod”.

„Comportamentul domnului primar Stan Malinche din ultima perioadă m-a făcut să iau decizia de a propune la următoarea şedinţă a Biroului Politic Judeţean retragerea sprijinului politic pentru acesta. Decizia nu va fi a mea, ci a întregii conduceri PNL Brăila, însă o spun clar: votul meu va fi în sensul retragerii sprijinului politic. La acest moment, domnul primar nu deţine nicio funcţie de conducere în cadrul Organizaţiei Judeţene PNL Brăila, are calitatea de simplu membru. În ceea ce priveşte calitatea de primar, aceasta şi-a câştigat-o în urma votului cetăţenilor din comuna Gropeni, eu nu am contribuit în niciun fel la această alegere a sa.

Regret faptul că domnul Malinche a considerat de cuviinţă să se manifeste într-un mod care nu-l onorează, prin comentariile sale jignitoare la adresa unei ziariste, pe care le-a postat pe o reţea de socializare. Acesta este un comportament inacceptabil.

Ca preşedinte al PNL Brăila, îi cer scuze public ziaristei respective, pe care o cunosc şi care ştiu că nu merita să fie tratată în acest mod”, a declarat Popa.

Stan Malinche, fost și la PSD, a jignit-o în repetate rânduri pe jurnalista care a făcut public, în septembrie anul trecut, într-o publicaţie locală, un video în care primarul din Gropeni se oferea să o angajeze în primărie pe o tânără, în schimbul unor favoruri sexuale.

Cazul primarului din Gropeni a revenit în actualitate în contextul în care primarul din comuna argeşeană Călineşti, Mihai Georgescu, a fost reţinut pentru folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual, după ce ar fi pretins favoruri sexuale unei angajate, pentru a o muta pe altă funcţie.

 

Sursa: stiripesurse.ro 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile