Bărbat Timișoara revoltat de măsurile covid
Eveniment, Social

Protest la Timișoara. Bărbat revoltat de măsurile autorităților în contextul pandemiei COVID

Un bărbat din Timișoara este extrem de revoltat de măsurile impuse de autorități pentru combaterea covid-19, așadar se filmează în timp ce protestează fără mască într-un magazin din orașul bănățean. „După cum am zis voi protesta fără mască”, acestea sunt cuvintele cu care începe videoclipul.

„Hai să vedem dacă avem curaj”

Un bărbat din Timișoara este extrem de revoltat, dar intră cu masca în magazin, purtată corespunzător, precum doresc autoritățile. Ulterior, face o iluzie la Raed Arafat și spune: „Și eu sunt cu mască, n-am curaj să o dau jos, știți domnu Arafat, pentru că mi-e frică de dumneavoastră”.

La câteva secunde după își spune oful vis-a-vis de Arafat  și își dă jos masca. „Mă numesc Gașpar Daniel domnule Arafat, să mă ții minte și nu mă interesează de restricțiile tale de idiot, scuză-mi expresia.”

În tot acest timp, curajosul este într-un supermarket. Transmite celor care îl vizionează, deoarece bărbatul era într-un live pe Facebook, că cei din jurul lui sunt toți cu mască: „Domnilor, doamnelor, de ce purtați mască? Vă e frică de Arafat? Nu vreți să fiți liberi? Vă place cu botniță?”. Omul subliniază că oamenii nu ar trebui să fie speriați de măsurile autorităților și oficiali, având în vedere că CCR a hotărât faptul că starea de alertă este neconstituțională încă din 2020.

O doamnă îi răspunde și îi spune că poartă mască pentru că are 3 copii acasă. Ea spune: „Dacă mă infectez, ce fac?”. Bărbatul încearcă să o lumineze și îi spune că nu are cine să o infecteze, iar argumentul lui este faptul că de un an de zile nu s-a infectat.

„Jos masca”

Protestul care l-a avut ca „actor” pe domnul Gașpar, continuă în interiorul magazinului prin exclamații precum: „Jos masca”, „Nu sunteți români liberi?” „Nu mai stați ca sclavii”; „Dați jos botnița aia”, moment după care un alt bărbat este în asentiment cu el, își dorește să poată respira și să nu depindă de acea mască, vrea să o dea jos, dar îi este frică să nu ia amendă.

Gașpar afirmă că știe că pentru cei bolnavi și morți de COVID, autoritățile încasează bani și nu este de acord cu acest aspect. Mai mult, strigă: „În țara mea nu face altul legea” și dă semne de patriotism și iubire de țară. Mai aclamă că suntem într-o țară liberă

Susțin Diana Șoșoacă

„Aia care stați în casă, așa o să fiți tot timpul, ca sclavii. Nu o să aveți libertate niciodată. Să țineți minte! Curajul vă scoate din sclavie și credința în Dumnezeu”. La sfârșit declară că o susține pe doamna senator Diana Șoșoacă, argumentul fiind faptul că se luptă pentru România, ceilalți din Guvern fiind niște hoți. „De aia e COVID-ul să ia bani de pe voi, totul e o pandemie pe bani”. Gașpar spune că va mai merge și în alte magazine să facă asemenea revolte de tip protest pentru a face lumea să înțeleagă că este manipulată.

Diana Iovanovici-Șoșoacă a făcut o declarație la România Tv despre posibilele măsuri pe care autoritățile le-ar putea impune de Paști.

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Maria
Maria
3 ani în urmă

Bravooo!!! Acesta-i adevărul !!! Felicitări si respect pentru acest protest!!! 👏👏👏👏