Diana Șoșoacă cere Românilor să iasă
Actualitate, Politic

Diana Șoșoacă cere românilor să iasă în stradă: „Se pregătește interdicția de Paște”

Autoritățile guvernamentale și sanitare, în frunte cu Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Raed Arafat, au anunțat că se ia în calcul ca interdicția circulației să fie extinsă de la ora 22:00 la ora 05:00, nu de la ora 23:00, așa cum este în acest moment. Senatoarea Diana Șoșoacă spune că totul face parte dintr-un plan îndreptat împotriva ortodocșilor deoarece guvernul ar vrea și în acest an să anuleze Sărbătorile de Paști.

Declarația senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă

Anularea drepturilor și libertăților cetățenești se realizează pas cu pas. Se pregătește interdicția de Paște. La ora 23 de pleacă la biserică. Este un atac la Constituția României. Aceste interdicții sunt neconstituționale, nu au nicio logică, nu au niciun studiu științific la baza lor. Noaptea circulă foarte puțini oameni, în general în mașini. Le cer românilor să iasă în stradă.

Europa este în fierbere în acest moment. Sunt milioane de oameni care se luptă cu forțele de ordine pe străzi. În Germania, peste 2,5 milioane de oameni s-au luptat cu polițiștii și cu jandarmii.”, a spus Diana Șoșoacă, luni seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

guest
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Ghindeanu Carmen
Ghindeanu Carmen
3 ani în urmă

Nenorociții ne i a dreptul creștinesc la marea sărbătoare a învierii Domnului nostru Iisus Hristos!Nu ne vom lăsa acestor ANTICRIȘTI!

Florin Nicolae Coca
Florin Nicolae Coca
3 ani în urmă

Toți politicieni sistemului mafiot din românia trebuesc DECAPITAȚI ÎN PUBLIC,ARȘI de vii pe rugul aprins.

trackback

[…] „Jos masca” […]

trackback

[…] Această depersonalizare, că am băgat omul în sacul negru și nu au voie să vadă, nu e ok. Ne-a dezumanizat această boală”, a mai spus profesorul universitar doctor Benedek […]

Pasca Liliana
Pasca Liliana
3 ani în urmă

Jos masca, stop măsurilor restrictive.

Veronica
Veronica
3 ani în urmă

Jos guvernul pentru că ne-a făcut doar rău,pe ei nu-i interesează decât banii!😡👎

Telefon
762057447