Diana Șoșoacă Senator
Actualitate, Politic

Cîțu, critici dure la adresa persoanelor care nu se vaccinează. „Sunt teroriști”. Răspunsul Dianei Șoșoacă: „Ești criminalul de la Palatul Victoria”

Premierul, Florin Cîţu, a criticat în termeni duri persoanele care militează împotriva vaccinării şi împotriva purtării măştii de protecţie. Acesta spune că acțiunile de acest gen ale oamenilor sunt teroriste și încalcă autoritatea statului. Pe această temă a intervenit și senatoarea Diana Șoșoacă.

Cuvintele premierului Cîțu

“În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul pentru a opri pandemie. Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva distanţării şi există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că din punctul meu de vedere, aceste acţiuni sunt similare cu acţiunile unor terorişti. A zădărnici această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului”, a declarat Cîţu.

Declarația politică a senatoarei

Diana Iovanovici-Șoșoacă face o declarație politică pe tema acuzațiilor de terorism aduse și lansate în spațiul public de Premierul României, Florin Cîțu.

„”Dl Cîțu, ineptul șef al Palatului Victoria, a etichetat luptătorii pt drepturile si libertatile cetanesti drept TERORISTI! MĂ DECLAR, ÎN ACEST SENS, UNICUL SENATOR TERORIST DIN PARLAMENTUL ROMANIEI!”

Diana Iovanovici senat

Criminalul de la Palatul Victoria

Dar, dumneata, dle premier Câțu esti CRIMINALUL de la Palatul Victoria si cel mai incompetent dintre multii premieri incompetenti ai României.
Daca lupta pt respectarea Constituției României, a Convenției de la Oviedo ratificata prin Lg. 17/2001 de Romania, deci face parte din dreptul intern obligatoriu de respectat, Codul de la Nurrenberg si tot absamblul legislativ incident, inseamna pentru dumneavoastră TERORISM, inseamna ca sunteti într-adevăr un premier de sorginte neofascista si solicit organelor statului roman sa va retina de urgență și conform ultimelor uzante ale Statului neofascist roman, sa fiti internat la un Spital de Psihiatrie.

Minciuni și amăgiri

OBLIGATIVITATE INTERZISĂ DE CONVENTIA DE LA OVIEDO, CODUL DE LA NURRENBERG SI LEGEA 46/2003, PT DREPTURILE PACIENTULUI, este necesara intr-un stat in care ati abolit de peste 1 an de zile drepturile si libertatile cetățenesti, ati mituit presa plătind-o cu 70 de milioane de euro pentru a minti poporul roman, a-l tine sub teroare si a distruge psihicul si viitorul copiilor noștri.

Abuzuri emoționale

Abuzul psiho-emotional si fizic exercitat de puterea neofascista de la București de peste 1 an de zile, a dus la cazuri de suicid in randul copiilor, adultilor, atacuri soldate cu crime, acolo unde statul si DSU -ul condus de abuzatorul principal Raed Arafat au eșuat lamentabil. Ati ars oamenii de vii in spitale, i-ati legat si i-ati chinuit ca in lagarele de exterminare, ii intubati si ii omorati cu sange rece fara nicio sansa de supraviețuire, aplicând protocoalele omorului in masa, vaccinurile impuse de voi cu care condiționați locuri de munca, practicarea de sporturi si învățământul, omoara oameni si le altereaza starea de sănătate, iar dumneata ai tupeul sa ne faci pe noi teroriști?

„Sunteți criminali”

Pentru toate aceste faptesi multe altele, DLE PREMIER SI TOTI CEI CARE CONDUCETI ROMANIA, SUNTETI CRIMINALI!
EU, SENATOR DIANA IOVANOVICI-SOSOACA VA ACUZ DE GENOCID IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN SI SOLICIT SA FITI DE URGENTA DEFERITI JUSTITIEI SI JUDECATI INTR-UN TRIBUNAL DE TIP NURRENBERG!
SI TACUISSES PHILOSOPHUS MANSISSES.”

 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] ”Anularea drepturilor și libertăților cetățenești se realizează pas cu pas. Se pregătește interdicția de Paște. La ora 23 de pleacă la biserică. Este un atac la Constituția României. Aceste interdicții sunt neconstituționale, nu au nicio logică, nu au niciun studiu științific la baza lor. Noaptea circulă foarte puțini oameni, în general în mașini. Le cer românilor să iasă în stradă. […]