Actualitate, Opinii, Politic

Războiul este un pretext! Războiul este folosit ca paravan! – Din nou cobaii unor puteri care nu dau doi bani pe români!

Vizita vicepresedintelui USA , Kamala Harris, in România nu a insemnat doar discutii despre razboi. USA s-a poziționat in forță față de Federația Rusa, urmărind un cu totul alt scop. Sub paravanul unui război în care marile puteri au mari înterese și multe țări câstigă enorm de pe urma acestui conflict, USA a obtinut certitudinea ca îsi va amplasa microcentrale atomo-nucleare, evident experimentale, pe teritoriul României, astfel incat România sa devină independenta energetic , dar de fapt, dependența de USA. De mâine la Mioveni,  apoi încă alte 11 răspandite în toată țara.

 

Politicienii patrioți susțin public neutralitatea României, pe poză Diana Iovanovici Șoșoacă   și  Mihai Lașca sprijinit de oameni care cer neutralitatea României

Americanii câstigă de 2 ori, le probează si iau si bani frumosi de la proști. Le probează pe spatele nostru, pentri că aceste microcentrale atomonucleare sunt foarte periculoase. Românii sunt prostiți și folosiți din toate părțile.

Acest război ascunde multe interese, unele chiar între marile puteri, comune, altele de ordin personal, individual,  la nivelul fiecarei țări, mari puteri.

Singurii care suferă sunt oamenii, eternele victime colaterale,  cifre intr-o statistica.

În ceea ce privește războiul,  dna Kamala ne-a asigurat ca va respecta art. 5 NATO si ca ne va apăra în caz de conflict. Imi vine sa râd …. cine ne-a aparat vreodată? Când și-au respectat marile puteri promisiunile față de noi? Tot timpul am fost perdanti si cu teritoriile sfâșiate!

Teritoriul nostru din ce în ce mai diminuat.

Kamala zice-se că a plecat în Moldova. O vrea să pună și acolo microcentralele periculoase, măcar să fim radiați din toate părțile.

Însă, toate drumurile duc la Kiev….Atenție!

În urma cu puțin timp, în Parlament s-a votat o lege pentru energia regenerabilă. Acum Kamala vine in România.  Întâmplator? Niciodata! Războiul este un pretext!

Războiul este folosit ca paravan.

Americanii obțin bani grei de pe urma acestor microcentrale, dar nu le pot experimenta pe teritoriul lor, pentru că le sar cetățenii americani în cap, în schimb îi folosesc pe alții pe post de cobai.

Să menționăm un fapt edificator: Canada a respins aceste centrale atomi nucleare.

Din nou cobaii unor puteri care nu dau doi bani pe români!

La data de 01.03.2022 Johannis a declarat ca în primul rând va majora PIB-ul pentru apărare și , în al doilea rând, se impune realizarea independenței energetice a României, în principal prin dezvoltarea energiei regenerabile și nucleare civile.

Ieri, s-a semnat acest acord. Interesant,  nu?

Nu m-ar mira să înceapă o noua pandemie și USA să dea vina pe ruși ca au bombardat laboratoarele în care taman americanii sunt acuzati ca au investit.  Și uite așa ei scăpa basma curată si noi aici cu virușii, bacteriile si microcentralele atomice, cobaii experimentelor globale.

Am scăpat, deocamdată,  de implicare fățișă în război, dar cum scăpăm de pericolul microcentralelor atomice? De virusi și bacterii,  ne-om mai descurca, dar iodul ăla cu care va aburesc specialistii lui peste-prăjit, nu valorează nici cât o ceapa degerata în caz de pericol nuclear.

Acum….unii cu benzina la pungă, cu uleiul rânced în cămări și alții cu banii proștilor care se duc mereu după fentă!

Sursa: Diana Iovanovici Șosoacă Oficial / Facebook

guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Marcu Elena
Marcu Elena
6 luni în urmă

Neutralitate și suveranitate totale pentru România!
Nu vrem război!
Afara toate forțele armate străine din România!
Acasă toată clasa politică trădătoare!
Justiția își face treaba ori pleacă acasă!
Respect doar România, Constituția României, adevărații pa6riorkti și romanii cărora le pasa de România!
Românilor cărora nu le pasa de români, sa plece din România și sa renunțe la cetățenia română!
Nu avem nevoie de trădători și nepăsători!
TRAIASCA ROMÂNIA LIBERĂ, SUVERANA, NEUTRA SI IN PACE!

Mihaiela Vranceanu
Mihaiela Vranceanu
6 luni în urmă

Am crea sa stim dece suntem asa rau vazuti ? Ce rau am facut noi Romani Casa meritam asta ? Stim bine ca Americani sunt dusmani nostri . Daca se intimpla un razboi cu noi , nu ai pasa nimanui . Eu suarez ca SUA nu trebuie sa atinga absolut nimic in Romania . Nici aeropoarte, militari vcoasta de vest ori ce parte sa ne lase in pace . Suntem neutralizzati. Sa respecte deciziike date

Telefon
3663005154
chițu ion
chițu ion
6 luni în urmă

Alți actori, aceiași piesă….și de mii de ani încoace lumea este veselă ori tristă. Nimic nu mai va fi ca înainte, Noua Ordine Mondială este o certitudine !!!

Telefon
728315558