Actualitate, Opinii, Politic

Războiul se termină în câteva zile!? – „Rușii vor câștiga aproape tot ce și-au propus” (+VIDEO)

General maior (r) Virgil Ristea a fost noul invitat al lui Marius Tucă în ediția specială ”Razboiul din Ucraina”, acolo unde a precizat că acest conflict armat se va termina în câteva zile.

În cadrul ediției speciale ”Războiul din Ucraina”, transmisă live de Gândul, general maior (r) Virgil Ristea a declarat că este de părere că războiul se va termina peste câteva zile. Potrivit lui, conflictul armat va lua final prin negocieri sau print-un consens în care partea rusească va câștiga tot ce și-a propus.

”Eu cred că în câteva zile se va termina războiul. Câteva însemnând 3-4-6 zile, într-un fel sau altul și aici sunt două posibilități. În sfârșit ajung la negocieri, la un consens, în care rușii vor câștiga aproape tot ce și-au propus”, a spus acesta.

De asemenea, general maior (r) Virgil Ristea spune că Kievul nu este neapărat un obiectiv militar pentru Rusia, dar are o foarte mare importanță politico-militară și morală, având în vedere că centrul de comandă al oricărei țări este capitala.

Ce spune serviciile secrete engleze și americane

General maior (r) Virgil Ristea i-a mai spus lui Marius Tucă faptul că aceste informații, legate de finalul războiului, vin de la cel mai înalt nivel al Serviciilor de informații engleze și americane.

”Serviciile de informații engleze, americane au spus: „dispunerea în jurul Kievului este încheiată”. Acum rușii dețin iar supremația aeriană, au lovit și aerodromurile pe care le păstraseră. Supremația aeriană nu este suficientă. Războaiele nu se câștigă în aer”, spune acesta.

Sursa: Capital.ro 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile