Actualitate

Rușinea inteligenței umane: Tentați de ”oferta” vaccinare+mici. S-a stat la coadă, în ziua în care a început vaccinarea, la Obor

O etapă inedită din cadrul campaniei de vaccinare anticovid  derulate la nivel național s-a marcat, de vineri dimineață începând, la Piața Obor, din sectorul 2. – scrie  portalul National. ro .

Cunoscută drept una dintre cele mai atractive piețe din Capitală, la nivel de ofertă, dar și de preț – la legume, fructe și alte produse ce fac parte din coșul zilnic, Piața Obor a devenit, din dimineața zilei de 11 iunie, un punct de interes pentru persoanele care au ales să profite de ”oferta” vaccinare și o porție de mici cu muștar.

Atrași de anunțul venit încă de zilele trecute din direcția primarului de sector, acela că se va deschide un centru de vaccinare în zona Obor și că ”antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, oamenii au venit în piață să se vaccineze împotriva COVID-19. Iar de dimineață deja se formase o coadă.

”Cine ar zice nu la așa o ofertă?”

La fața locului a fost prezent, încă de vineri dimineață, și edilul Radu Mihaiu. Care a stat de vorbă nu doar cu oamenii, ci și cu presa. ”S-a dat drumul la vaccinare în Piața Obor. Încă de la ora 7 când se montau corturile, oamenii au început să se așeze ordonat la coadă”, a transmis primarul Mihaiu, de această dată pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile