Actualitate, Politic

Super-clovn în parlament: Țara arde, iar Florin Cîțu pozează în Superman – Ce videoclip a postat premierul pe Instagram(+video)

Florin Cîțu mai are timp să și respire, deși e prins într-un mare scandal, iar acum a publicat un nou videoclip amuzant pe Instagram.

Florin Cîțu se află în centrul unui scandal uriaș în ultimele săptămâni, iar situația e din ce în ce mai tensionată.

Pe prim-ministru îl așteaptă o perioadă de foc, devenind persona non grata pentru USR PLUS, după a doua remaniere a unui ministru aparținând acestei formațiuni politice. După înlăturarea lui Stelian Ion de la Justiție, USR PLUS a decis să-l înlăture pe Cîțu din fruntea Guvernului.

Astfel, USR PLUS și AUR au ajuns să semneze o moțiune de cenzură comună, spre dezamăgirea premierului, care nu concepe alianța între aceste două partide.

Deși prins în aceste jocuri politice la nivel înalt, Florin Cîțu mai are timp să respire și să posteze una-alta pe internet.

De această dată, Florin Cîțu se bucură, ca mulți dintre noi, de binefacerile tehnologiei deep fake, prin care ne putem substitui personajelor din imaginile sau din clipurile preferate.

Prim-ministrul l-a ales pe Superman pentru un videoclip de 15 secunde, în care fața premierului o înlocuiește pe cea a lui Clark Kent, Superman.

Super-Cîțu apare în câteva scene de film, între care una în care salvează de la prăbușire un avion.

Sursa: Fanatik

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile