Actualitate, Externe

Sute de mii de francezi au protestat sâmbătă pe străzile Parisului și ale orașelor din toată Franța împotriva pașaportului „sanitar” și a vaccinării obligatorii (+video)

Sute de mii de francezi au protestat sâmbătă  pe străzile Parisului și ale orașelor din provincie împotriva pașaportului „sanitar” și a vaccinării obligatorii, cu o zi înainte de intrarea lor în vigoare la 1 august.

 

 

Cum aceste măsuri au fost anunțate de președintele socialist și apoi votate de parlamentarii corupți, toată lumea strigă „Macron, démission!”. Oamenii afișează pancarte pe care cuvântul „PASS sanitaire” este scris cu „SS”-ul în forma siglei apărătorilor patriei lui Hitler, o asociere menită să arate că măsura condiționării libertăților de statutul vaccinal este o idee nazistă. Dar poate cea mai îndrăgită pancartă sau lozincă este „Liberté!”.

Nu la fel de clamată ca cea de „Unité”, având în vedere că la Paris au fost declarate cel puțin 4 manifestații (proteste sau marșuri) disparate în diferite zone ale capitalei, despre care France Soir opinează că, probabil, ar fi avut mai mult de câștigat dacă s-ar fi unit măcar la un moment dat pe traseu.

Sursa: ActiveNews 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile