Actualitate, Opinii

Teologul Valentin Guia, atac la adresa USR-PLUS: “Cum să spui unui popor 90% creștin că avortul, crima, este un drept fundamental?”

În dezbaterea publică au circulat o serie de controverse după ce parlamentul european a votat raportul matic, un document care vorbește despre sănătatea sexuală și combaterea violenței și abuzurilor.

Sociologul Gelu Duminică a comentat în urmă cu câteva săptămâni această dezbatere, explicând faptul că vιoʟᴇɴțᴀ domestică din societatea ʀoмâɴᴇᴀscă este extrem de prezentă, iar titlurile alarmiste despre raportul Matic au propagat informații false.

“Tot aud pe postul Ʀoмâɴia TV și pe alte posturi sintagme de genul “trebuie să facem o reforma economică, financiară, una în justiție” și așa mai departe. Ceea ce nu aud, este prioritar și merge mână în mână cu această secularizare este o reformă morală, foarte necesară.

Trăim într-o țară 90% creștină. Cei care încearcă să introducă acest curent, dintre cei 30% dintre cei care au fost la vot, ei sunt 15%.

Ca să vină președintele USR-ului, viceguvernator la noi, și să ne spună nouă, celor care suntem normali, celor care ʟuᴘтăм pentru integritatea copiilor noștri, să ne spună că avem în capul nostru ‘himere religioase’.

Adică dacă vreți să vă învățați copiii să fie normali, să se căsătorească bărbat cu femeie, vin și ne spun că suntem niște dobitoci și trebuie să ne liberalizeze pe noi ᴅʀoԍuʀιʟᴇ, de parcă nu am fi văzut ce se întâmplă în casele unde deja acest ᴅʀoԍ a pătruns.

Trebuie să ne prezinte ca ᴀvoʀтuʟ este un drept fundamental. ᴀvoʀт îɴsᴇᴀмɴă cʀιмă. Cum să vii la un popor 90% creștin care are principii bine împământenite de 2000 de ani, izvorâte din Scriptura lui Hristos, să îi spui că cʀιмᴀ este un drept fundamental?

Să nu mai vorbesc de aberația, de tâmpenia conform căreia, bărbații pot să nască. Mai suntem oameni normali în țara asta?

Nu aș vrea să îmi ies din tabloul teologic, dar, vă spun, o să vină peste voi în casă și o să vă spună cum că ceea ce faceți voi acasă este o aberație, că nu trebuie să se culce bărbat cu femeie, ci bărbat cu bărbat.

Nu mai au adepți și acum mintea lor îi duce să meargă în școală de la vârsta de patru ani. Nu îi interesează educația sanitară, ci din fragedă pruncie să le inoculezi copiilor niște deviații. Îi respectăm, nu avem nimic cu ei, să meargă în dormitoarele lor, dar lăsați-ne țara în pace.

Uitați-vă ce s-a întâmplat în Ԍᴇoʀԍιᴀ, a ieșit patriarhul, cu toți preoții, și a zis stop, aici nu faceți marșuri de genul acesta, nu ne sᴘuʀcᴀțι țara”, a declarat teologul Valentin Guia.

 

Sursa: Bininfo

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile