Actualitate

Testele PCR – nu  verifică infecțiozitatea pentru COVID-19! –  56% din cazurile pozitive la covid nu sunt infecțioase!!!

Medicii canadieni atrag atenția asupra ineficienței testelor PCR . Testarea Covid actuală se bazează pe reacția în lanț a polimerazei (PCR) – „o tehnică rapidă și ieftină folosită pentru a „amplifica” – copia – mici segmente de ADN”.

Testele PCR au fost inventate pentru a găsi material genetic viral într-o probă și nu au fost utilizate în mod tradițional ca metodă unică de identificare a persoanelor care suferă de o boală virală sau bacteriană, informează LifeSiteNews.

Testarea COVID se efectuează de obicei cu ajutorul unui bețișor nazofaringian, un bețișor de 15 cm lungime introdus adânc în nară. Bețișorul este rotit pentru un timp și apoi este trimis la un laborator unde un test PCR va amplifica dramatic cantitatea de material genetic capturat și apoi îl va compara cu ADN sau ARN al unui anumit segment al virusului COVID (ARN de referință).

 

Pentru a obține suficient material genetic pentru a fi testat, procesul PCR mărește materialul genetic prezent prin copierea acestuia și apoi prin copierea lui din nou, iar și iar. Fiecare dintre aceste etape de creștere se numește „ciclu”, iar materialul genetic din soluție reacționează cu ADN-ul de referință pentru a determina un rezultat pozitiv.  Dacă proba conține o cantitate mare de virus COVID, aceasta va reacționa pozitiv după doar câteva cicluri, în timp ce o probă cu cantități mici de material genetic va necesita mai multe cicluri pentru a amplifica suficient material genetic pentru a obține un rezultat pozitiv.

Sursa: ActiveNews / LifeSiteNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile