Actualitate

Totul este o mascaradă! – Dana Budeanu aruncă din nou săgeți către Raed Arafat

Dana Budeanu a trimis din nou săgeți către secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Celebrul designer a fost invitată de Răzvan Dumitrescu să comenteze noile dezvăluri prezentate în emisiunea Subiectiv potrivit cărora serviciile secrete americane aveau informații încă din mai 202 că SARS-CoV-2 ar proveni din laboratorul de la Wuhan.

„Trump a vrut să ne spună dinainte adevărul, ni l-a spus, de aia nici nu a ieșit. Cum se face că toate teoriile conspirației din ultimul an și două luni se adeveresc. Teoriile conspirației invocate în toate platourile de toți oamenii de știință, de un an și două luni, s-au adeverit.

Nu știu restul, probabil că mai sunt. Dar astea s-au adeverit toate. Adevărul este că a fost o mascaradă și că este în continuare, pentru că domnul Arafat a ieșit și a spus că urmează valul 4. A  spus că suntem în pauză și că trebuie să ne pregătim. Și spitalele cu ATI.

Eu acum, nu știu, știți care e ideea? Eu sunt foarte fericită când vin la dvs. la emisiune pentru că mi se pare că măcat pe ăia deștepți îi liniștim. Adică, le confirmăm că sunt deștepți și că sunt okey și că suntem pe drumul cel bun.
Dar cred că și pe alții îi liniștim pentru că le demonstrăm că a fost un an și câteva luni de miciună totală. Și eu cred că oamenii sunt liniștiți”, a spus Dana Budeanu, în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Sursa: Antena3

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile