Actualitate

Un elev din Bucureşti, umilit şi bătut de colegi, s-a aruncat pe geamul clasei

Un elev de clasa a şasea la şcoala George Bacovia din Bucureşti, umilit şi bătut de colegi, s-a aruncat pe geamul clasei, în aplauzele copiilor care l-au îndemnat să sară. Elevul nu a mai îndurat umilinţele şi bătăile primite şi chiar a spus, potrivit unor elevi ai şcolii, că vrea să moară pentru a scăpa.

Astfel, într-o pauză, copilul şi-a luat avânt şi a sărit pe geamul clasei, de la primul etaj al şcolii George Bacovia din Bucureşti, în timp ce alţi copii îl filmau cu telefoanele mobile, iar alţii îl îndemnau să sară şi îi spuneau că nu au curaj.

După ce s-a prăbuşit pe pământ, de la o înălţime de aproximativ cinci metri, elevul a rămas întins, în timp ce unii dintre colegii lui i-au anunţat pe profesori care, la rândul lor, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Marie Curie din Bucureşti, acolo unde medicii au stabilit că, din fericire, rănile suferite nu sunt grave. Ulterior, băiatul a fost transferat la Spitalul Alexandru Obregia pentru a fi consiliat.

Cazul elevului din Bucureşti a fost prezentat de jurnaliştii Observator.

Inspectoratul Şcolar General Bucureşti a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul ce se putea transforma într-o tragedie.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile