Eveniment

ORADEA/ Un nou protest împotriva măsurilor dure impuse în context COVID-19. Deputatul Mihai Lasca va fi prezent

Protestul marca „Jos botnița” va avea loc din nou mâine, sâmbătă, la ora 15:00 în Centrul Civic în fața Casei de Cultură. Reprezentanții și organizatorii subliniază că măsurile impuse de autorități sunt abuzive și privează populația de drepturi și libertăți.

Revolta are în prim plan decizia Ministrului Sănătății care impune obligativitatea purtării măștilor în timpul orelor de educație fizică, schimbarea orei de intrare în case de la 23:00 la 22:00, posibile restricții în ceea ce privește slujba de Paști, dar și pașaportul COVID și controversata lege a vaccinarii obligatorii. Organizatorii au distribuit în mediul online inclusiv un video prin care doresc să informeze și în care își spun nemulțumirile și motivul pentru care va protesta fiecare în parte. Mai mult, oamenii sunt de partea reprezentanților acestui protest, deoarece în media socială găsim foarte multe mesaje de încurajare și de laudă.

Prezența deputatului Lasca

Prezența deputatului Mihai Lasca a fost anunțată încă de săptămâna trecută când a participat la un alt protest, în aceiași locație, împotriva măștilor în timpul orelor de curs ale copiilor. El a declarat atunci că oamenii vor ieși să facă acest manifest, în fiecare sâmbătă, sub formă de protest până când cei care conduc țara vor renunța la încălcarea drepturilor și libertăților cetățenești. Deputatul este cunoscut pentru lupta pe care o duce cu autoritățile pentru a stopa restricțiile.

Mesajele oamenilor

„Ne-am săturat de abuzuri! România trezește-te! Nicio dictatură și niciun dictator nu au renunțat vreodată în fața mulțimii. Dacă te-ai săturat de încălcarea drepturilor și libertăților tale! Protestăm în fiecare sâmbătă împotriva abuzurilor. Deschide-ți sufletul! Ia-ți aerul înapoi.”

VIDEO extras de pe rețelele de socializare

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] în mediul online, cât și fizic, oamenii au manifestat nemulțumiri vis-a-vis de noile măsuri restrictive. După ședința CNSU mai multe persoane au ieșit să protesteze în fața Arcului de Triumf […]