Actualitate, Social

Un român şi o femeie, membră a clanului mafiot Ndragheta din Italia, sunt suspecţii prinşi în flagrant după ce au aruncat în aer un bancomat în Constanţa

Noaptea trecută, istoria exploziei bancomatului de la Castelu s-a repetat în Constanţa, la Pavilionul Expoziţional. Explozia s-a produs în jurul orei 03.30.

Polițiștii erau deja pe urmele indivizilor respectivi şi îi filau, iar după explozie aceştia au fost prinşi în flagrant și duşi la audieri.

Conform presei din Italia, aceştia au fost implicaţi în fapte similare, mai mult, femeia în vârstă de 55 de ani, este membră a gruparii ‘Ndrangheta, un grup de crimă organizată de tip mafiot, cu sediul în Calabria, Italia.

Potrivit unor surse, cei doi suspecţi sunt Sanginesi Katia (55 de ani) şi Apostol Gheorghe Calin (45 de ani).

În prezent, cei doi se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

„În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia. În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 

Sursa: Antena3

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile