Actualitate, Politic

USR acuzați de abuzuri. Diana Șoșoacă remarcă faptul că în localitățile useriste sunt restricții mai dure

Diana Iovanovici-Șoșoacă a declarat că dat fiind faptul că se plimbă foarte mult prin țară, a observat că zonele în care sunte cele mai dure măsuri restrictive şi în care se fac cele mai mari abuzuri în context pandemic sunt conduse de USR.

Senatoarea acuză astfel USR de abuzuri și constată totodată că aceștia au cele mai dure restricții. Totuși, PNL este ce a mai relaxat, dar politicianul spune că Emil Boc face excepție de la indulgență.

Declarația senatoarei

„Tot ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii. Şi tot în localităţile conduse de USR sunt cele mai multe abuzuri din partea Poliţiei. În cele cu conducere PNL, restricţiile sunt medii. Clujul, cu Boc (PNL – n. red.) face, însă, excepţie. Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii.

Iaşiul este PNL-ist. Consiliul judeţean Iaşi e PNL, Prefectura e PNL. În Iaşi nu există amenzi. Poliţiştii şi jandarmii mă iau în braţe şi mă pupă. Restaurantele şi barurile PNL-iştilor sunt deschise, în schimb, celelalte sunt sub restricţii. E liber în sate, în comune.
Cea mai liberă zonă din punct de vedere al restricţiilor este Maramureşul„, este de părere senatoarea Diana Şoşoacă.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile