Actualitate

Vaccinarea ar fi fost organizată la locul de muncă: O fizioterapeută în vârstă de 28 de ani, care lucra la un centru de bătrâni, moare la două zile după injectarea cu serul experimental Covid

Haley Link Brinkmeyer, în vârstă de 28 de ani, a murit pe 21 ianuarie după ce i s-a administrat o injecție cu ARNm produsă fie de Pfizer/BioNTech, fie de ModeRNA, relevă COVID Blog, citat de The Daily Mail. Tânăra fizioterapeută lucra la North River Health Campus, un complex pentru vârstnici din Evansville, Indiana, care a organizat vaccinarea rezidenților și angajaților săi, postând și clipuri pro-vaccinare în care se demontau „miturile” despre reacțiile adverse ale serurilor experimentale Covid.

 

Moartea lui Brinkmeyer i-a șocat familia, potrivit mamei sale, Shauna O’Neill Link, care a scris pe Facebook următoarele:
„Fiica mea în vârstă de 28 de ani a făcut vaccinul Covid într-o zi de marți și joi era moartă”, adăugând: „Orice lucru care este asociat cu numele lui Bill Gates sau al șarlatanului Fauci ar trebui să fie un semnal de alarmă. Depopulare, oameni buni, depopulare! Acesta este obiectivul lor.”
Sursa: V.P. /ActiveNews 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile