Actualitate, Politic

Viorel Hrebenciuc, iertat pentru jaful a zeci de mii de hectare de pădure: Doi ani de închisoare din care 8 luni a stat în arest la domiciliu!

Viorel Hrebenciuc a primit doi ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale. Fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei, a fost condamnat, joi, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru implicarea sa în afacerea judiciară pusă pe roate de Paltin Sturdza privind retrocedarea neleagală a peste 43.000 de hectare de pădure. Decizia nu este definitivă.

Fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei, a fost condamnat, joi, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru implicarea sa în afacerea judiciară pusă pe roate de Paltin Sturdza privind retrocedarea neleagală a peste 43.000 de hectare de pădure.

Concret Curtea de Apel Brașov a stabilit doi ani de închisoare cu executare pentru Viorel Hrebenciuc în dosarul retrocedării ilegale a 43.000 de hectare de pădure din județul Brașov. Fiul său, Andrei Hrebeciuc, a primit și el o pedeapsă, tot de doi ani, dar cu suspendare. Ioan Adam, unul dintre artizanii mega afacerii, alături de Hrebenciuc, a primit și el o pedeapsă de 2 ani cu executare.

Cea mai mare pedeapsă, judecătorul

Cea mai mare pedeapsă din dosar a fost primită de fostul judecător care a dictat retrocedarea, Ordog Loran, respectiv șapte ani de închsioare cu executare.

Este de amintit că persoanele de pe lângă judecătorul Lorand judecate în acest amplu dosar au fost considerate de anchetatorii DNA traficanții de influență ai lui Paltin Sturdza iar consecințele faptelor lor puteau fi dintre cele mai grave.

 

Sursa: Cetateanul.net 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile