donare Patriot
Actualitate, Economic, Opinii, Politic

Ciolacu, despre donarea sistemului Patriot: Securitatea României nu stă în Patriot

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre decizia Consiliul Suprem de Apărare a Țării de a dona Ucrainei un sistem de rachete Patriot, că „securitatea României nu stă în Patriot”.

„Am spus și în CSAT – securitatea României nu sta în Patriot, ci în parteneriatul cu SUA și în faptul că suntem membru NATO. Nu cu sistemul Patriot asigurăm securitatea României”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu, înaintea ședinței de vineri a Guvernului.

Normal, domnul Ciolacu că nu stă securitatea României în Patriot. Nici în restul fiarelor pe care le comandați cu zeci de miliarde de la partenerul strategic.
Omul ăsta e creditat de sondaje ca fiind viitorul președinte al României.
Pe omul ăsta, cel care ne spune acum că nu stă securitatea României în sistemul Patriot, “ci în parteneriatul cu SUA”, se pregătesc românii să îl voteze ca fiind “răul cel mai mic”, într-o nostalgie tâmpită după vechiul PSD.
Nu mai există nimic din vechiul PSD.
Nu mai există nimic din vechiul PNL.
Există doar niște oameni extrem de slab pregătiți, selectați fix pentru vulnerabilitățile lor, care acționează ca funcționari ai Bruxelles-ului și ai NATO, care ne jefuiesc la drumul mare și care sunt complet decuplați de nevoile și de dorințele românilor.
Românii nu vor război! Românii nu mai vor să fie terorizați mediatic!
Românii și europenii nu mai vor să fie jefuiți pentru ca “partenerul strategic” să își mai amâne previzibilul sfârșit.
Există o singură modalitate de a opri nebunia și escaladarea conflictului și de a îi zdruncina pe cei de la guvernare și presa mizerabilă care ne terorizează de mai bine de 4 ani. Dar românii sunt anesteziați fie de concedii, fie de campionatul de fotbal. Atenția mereu le este deturnată de la subiectele care ne afectează cel mai mult!
Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Joana
Joana
3 luni în urmă

Bine punctat!