Actualitate, Politic

Andrei Marga, dat afară de la TVR pentru că a spus un adevăr istoric, care „contravine cu politica externă a Statului Român”

Profesorul Andrei Marga, fost ministru de Externe și al Educației, a fost dat afară de la TVR Cluj, unde prezenta cea mai îndelungată emisiune personală săptămânală din istoria TVR( „Dialoguri cu Andrei Marga”).

„În contextul declarațiilor făcute în spațiul public, care contravin fundamental cu linia de politică externă a Statului Român, chiar dacă dânsul este un erudit profesor, nu mai putem să păstrăm emisiunea Dialoguri cu Andrei Marga în grila TVR Cluj”, a precizat directorul TVR Cluj, Alin Gelmărean, citat de Bugetul.ro.
Emisiunea va ieși din grila de toamnă a TVR Cluj. Gelmărean precizează că prezența lui Marga într-o emisiune a postului teritorial de televiziune ar contravine cu Legea 41 privind organizarea și funcționarea Societății Române de Radiodifuziune și Societății Române de Televiziune, cu regulamentele interne ale postului, dar și cu menirea postului public de televiziune, mai amintește sursa citată.
Sursa: Cătălin Vușcan / ActiveNews
guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile