A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Tények mögött a lényeg

A Nagy Mátrix zsoldosai – „Ukrajna”:  horrorfilmbe illő náci maffiaállam a Great Reset szolgálatában

Valami nagyon nem stimmel a történelemcsinálók forgatókönyvében. Én például azt hittem, a második világháború véget ért és náci csapatokat, sőt az egész futcsa hitleri víziókra alapozott náci szörny-dialektikát felszámolták.

Azonban az ukrán-orosz konfliktus kapcsán meg kellett állapítsam, erről szó sincs, a náci nem vész el, csak átalakult.

Fejlődött. Durvult. Ott „a fű alatt”, a politikai suskusok, a Nagy Mátrix árnyékában.

Elnézve a sorra előbukkanó bizonyítékokat, miszerint Ukrajna területén valóban egy neonáci maffiaállamot hoztak létre a globalista világelit perverz urai, csak azon tanakodom, hogy a csudába lehetett ezeket ilyen jól elrejteni eddig?

Ugyanis miközben a nemzetközi törvények értelmében a Látható Társadalomban tilos volt a náci jelképeket bárhol használni, ezért súlyos bírság járt, addig Ukrajnában az USA, az EU és a Great Reset zsoldosaiként virágzó kis náci tartomány jött létre, ahol olyan elvek uralkodtak, olyan dolgok történtek, ami sok lenne az ócska Hollywoodi horrorfilmeknek is.

Végül is ez is teljesen logikus, ugyanis azokra a szörnyűségekre, amit a Great Reset urai elkövettek Ukrajna területén, csakis úgy kerülhetett sor, hogy egy, az emberi minőségből teljesen kivetkőzött bűnbanda, mint a hírhedt Azovi Gárda például, lehetett sakkba tartani az ottani civileket, miközben az országban titkos biolaboratóriumokban kavarták a mérget a világnak ( COVID, sertéspestis, madárinfluenza, kolera, antrax, stb, stb) s ezeket a feltárt bizonyítékok szerint nem egy esetben első alkalommal az ukrán polgári lakosságon kísérletezték.

A globalista narratíva propaganda gépezete meg már olyan primitíven hazudik, hogy az nem vicces a fekete humor kategóriában sem.

A legfrappánsabb/legprimitívebb   háborús Fake News a héten az volt, hogy a „sátán-sajtó” mert ezeket a megtévesztő, globalista szennylapokat másként nem illik nevezni, azt közölte, az orodsz katonák Ukrajnában lelövödözik és megeszik a kutyákat. Egész egyszerűen ez az a szint, amikor azon tanakodom, egy dolog minősíteni azokat, akik ilyesmit leközölnek, de hogy minősítsem azokat, akik ezt el is hiszik?

Tehát azok az orosz katonák, akik tonnaszám viszik a segélyt az ukrán civileknek, közben az ukrán kutyákat lövöldözik és eszik meg. NO COMMENT!

Persze ugyanazok a médiumok ontják ezt a hamis háborús propagandát, akik 2 éve a COVID-propagandával tették tönkre az emberek életét, idegeit.

Remélem valamennyi ilyen sajtó emberjogi bíróság elé fog jutni.

Az ukrán neonáci szörnyetegek rémtetteiről számos bizonyíték látott már napvilágot.

Ami azonban megint a vicc kategória, az a lenti  alak. Ugyanis a hírek szerint ő egy kijevi rendőrtiszt, Artyom Bonov, aki az Azovi Gárda egyik vezére. Vannak akik tudni vélik, hogy ez a horrorfilmbe illő náci a kijevi rendőr főkapitány-helyettesi posztot is megkapta egy időben.

Képzeljük csak el milyen is lehet az a „rend” amelyre ilyen torzók felügyelnek!

 

A náci rendőr-főkapitány helyettes …

A Twitteren  tették közzé az alábbi megosztást róla:

„Artyom Bonov, az Azov vezére a csecsenek fejével tervezett focizni. Ezt nem tudta megtenni, mert Lengyelországba menekült, és ott nincs túl sok csecsen.”

Történik mindes 2022 –ben, amikor a globalista háttérhatalom vezéreiről lassan lehull a lepel és a „láthatatlan háttérhatalomból” jól látható, nevükön nevezhető, emberiség ellenes  gazemberek bontakoznak ki.

Lássuk be, ez a kamu pandémiás világszintű COVID’) bioterrorizmus meg az ukrán-orosz  háború legalább annyi haszonnal járt eddig, hogy a világban található, a lelküket és emberi tudatukat megőrző emberek legalább megláthatják a Sátán igazi arcát és felvehetik a harcot szolgái ellen!

Minden jótét Lélek dicséri az Urat!

-lszmm-

 

Az alábbi cikkekből is megtekinthetik KIK is azok akik ellen az oroszok most harcolnak és akikkel az agymosottak kórusa könnyes szemmel szimpatizál!

– Kikre is utalhatott Putyin, mikor ukrajnai “neonáci terroristákra” figyelmeztet ? – A hírhedt neonáci banda az Azov Brigád is beszállt a harcba

– Ukrajna: Kadirov csecsenjei kiiktatták a neonáci Azovi Gárda tagjait, és elfoglalták a mariupoli városházát is (+ VIDEÓ)

– VIDEÓ +18! Amit a Mainstream média eltitkol: Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal – Letartóztattak az oroszok az Azovi Gárda egyik parancsnokát, a jogos népharag elől az oroszok kellett megvédjék a neonácit

– AZOV Gárda: A nyugat felkent ukrán hősei attól sem riadnak vissza, hogy keresztre feszítsék áldozatukat (+18 VIDEÓ)

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile