Aktuális, GREAT RESET

Jöttek, láttak, öltek! A Karikó Katalin nevű gyógyszer- és titkosügynök után a plandémiás népirtás „arca” is lemond: Fauci is visszalép

Pár napja kelt szárnyra a hír miszerint  a nagy „covid-tudósnak” és mRNS vakcina apostolnak hazudott tömeggyilkos , a magyar származású Karikó Katalin lemond aligazgatói tisztségéről melyet a BioNTech gyógyszeripari vállalat, vagy inkább globalista gyógyszermaffia berkeiben töltött be. Ma pedig Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergia- és Fertőzőbetegség-kutató Intézet (NIAID) vezetője is bejelentette visszavonulását, jelenlegi tisztségéből.

Nem mellesleg ez a pozíció mind jogilag, mind orvosetikailag a teljes összeférhetetlenség minden pontját kimerítette.

Erről a magyarországi  covid-média is lelkes nyáladzással számolt be.

„Véget ért a közös munka Karikó Katalin és a BioNTech gyógyszeripari vállalat között, új feladatok várnak rá októbertől – ezt maga a világhírű magyar tudós jelentette be. Mindezt azzal indokolta, hogy ismét szeretne elmélyülni a tudomány világában.

Az elmúlt években az mRNS-alapú vakcina egyik feltalálója több mint hetven elismerésben részesült, igazi ikonná vált. – írta az Index.”

Van itt persze pár szépséghiba. Karikó Katalin ugyanis nem találta fel az mRNS féle védőoltást. Mondhatni idegen tollakkal ékeskedik, erről a mellékelt linkekben részletesen olvasni lehet.

Más kérdés, hogy mint a gyógyszergyártó cég alkalmazottja Karikó Katalin az érintettség és az üzleti érdekeltség okán nem propagálhatta volna a „védőoltásnak” hazudott, géntechnológiás méreginjekciókat.

Persze megtette, hiszen a covid-terrorizmus első rohamában a Földön megszűnt a jog és az emberi szabad akarat, legalábbis egy időre. Ezt használták ki a népirtásra szakosodott sátánista maffiák.

Karikó Katalin most mikor bejelentette úgymond lemondását, az eddig  is kétes gyógyszergyártói vezetői posztjáról , mondja a szépre maszkírozott halandzsákat.

Kíváncsi lennék, mi a véleménye arról az USA-ban hivatalosan elismert dokumentációról, melyben felsorolják azt az 1291 veszélyes mellékhatást, mely a Pfizer kísérleti mRNS szérumának lehetséges és az oltottak elől eltitkolt következménye?

Amiről érdekes módon, mikor embermilliókat kényszerítette az oltásra, Karikó „asszonyság” sem beszélt, noha tudott róla. Ahogy nem beszélt a szemfényvesztő, hazug interjúkban arról sem, hogy hányan haltak bele a kísérleti méreginjekciókba , sőt arról sem hallottunk nyilatkozatot tőle,. hogy pár hete bebizonyosodott,  semmilyen hivatalos , jegyzett, iktatott dokumentáció NINCS arról, hogy valaha izolálták az állítólagos Sars-Cov 2 vírust.

Lásd ITT erről a dokumentált  cikket. 

Mert karikókatalin lemondhat ugyan most a nagy színpadon, azonban mikor a covid-vakcina-genocídum zajlott, akkor bizony még állásba volt, aligazgatója volt

a pszicho terrorral,

törvénytelen orvosdiktatúrával,

gyilkos , kórházi covid-protokollal,

majd egy oltásnak hazudott méreginjekcióból projektált

emberirtásból  döbbenetes pénzeket nyerő BionTech cégnek és ezt letagadnia, visszacsinálnia már nem lehet.

A furcsa visszalépések, melyekről akár a menekülő patkányok hasonlata is eszünkbe juthat, azonban magasabb szinten is elkezdődött, ugyanis a covid-terrorizmus”reklámarca” Anthony Fauci is bejelentette hétfőn visszavonulási szándékát.

„Anthony Fauci, az Egyesült Államok vezető, fertőző betegségekkel foglalkozó szakértője, aki két elnöki cikluson keresztül vezette a szövetségi kormány Covid–19-világjárványra adott válaszlépéseit, az év végén lemond posztjáról. Fauci korábban arról beszélt, hogy 2025 januárjában távozik a pozícióból. A 81 éves Fauci hétfőn közleményben tudatta, hogy decemberben távozik kormányzati posztjáról, hogy karrierje következő fejezetét folytathassa.”

Dr. „Halál” azaz Anthony Fauci felmondólevele

Most azonban pár nappal Karikó után ki is sürgősebb lett a visszalépés.

Vajon miért?

Mit takarnak ezek a hirtelen jött lemondások, visszalépések?

Mindkét tömeggyilkos, karikókatalin is és Fauci is, most arról regél a hazug propaganda sajtónban, hogy „új kutatásokra, karrierjük új fejezetére” készülnek.

DE REMÉLJÜK EZ AZ ÚJ FEJEZET EGY NEMZETKÖZI EMBERJOGI VAGY HADBÍRÓSÁG ELŐTT FOG ZAJLANI AHOGY EZ TÖMEGGYILKOSOK ESETÉBEN DUKÁL!

A LENTI LINKRE KATTINTVA BÁRKI ELOLVASHATJA MILYEN MELLÉKHATÁSOKAT TITKOLTAK EL A KÍSÉRLETI MAJMOKNAK BEFOGOTT EMBEREK ELŐL A COVID-TERRORISTÁK: 

Pfizer-Cumulative-Analysis-of-Post-authorization-Adverse-Event-Reports

Kapcsolódó cikkek:

VIDEÓ: Horrorisztikus dolgokat tárnak fel a COVID oltással beoltott emberek holttesteiből a halottbalzsamozók és a boncorvosok – Karikó – Mengele Katalin és emberirtó bandája igazán „büszke” lehet magára!

– Nem zseniális tudós, csak egy csaló titkosügynök Karikó Katalin?! – A hazug karikó-mítosz lólábai és a hülyének nézett oltottak: Dr. Malone elmagyarázza, hogy az ő eredeti találmányát hogyan csórta el és módosította egy “magyar kém”

– Amit Dr. Mengele is megirigyelhetne: A magyar kormánysajtó azzal henceg, hogy a Pfizer, melynek Karikó Katalin is munkatársa, tiltott gyerekkísérleteket végzett  2268,  5-11 év közti kisgyereken a Covid19  genetikai  szérum tesztelésére

– A Karikó Katalin szappan-opera a covid-terror sötét manipulációiban: “… egyik hazugság a másik után…”

– Karikó Katalin tudományos baklövése – a magyar vakcina – Mata Hari körül egyre több a furcsaság

– VIDEÓ: A Nagy Vakcina Genocidum! Az igazi járvány maga a biológiai fegyvernek számító COVID oltás! Egy amerikai orvosnő kutatásai alapján azt állítja, a beoltottak egy ideig “szórják” magukból a veszélyes proteint, az oltott szülő megfertőzte az oltatlan gyereket

– VIDEÓ: A Nagy Vakcina Genocidum! Az igazi járvány maga a biológiai fegyvernek számító COVID19 oltás! – A “csótányirtó” effektus: Az mRNS védőoltásnak hazudott COVID szérum nemcsak az oltottakat veszélyezteti, hanem az oltottakkal közeli kapcsolatba kerülő nem oltottakat is – Dr. Ana Maria Mihalcea kutatóorvos klinikai jelentése – 2.rész.

– A COVID-biofegyvert gyártó gyógyszermaffia tarol, a népirtás jól jövedelmező üzlet: A Pfizer megdönti a profitrekordokat, tovább emeli az adófizetők által finanszírozott, felelősségmentes oltások árát

 

-szmm- 

Abonează-te
Notificare la
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
senki
senki
1 an în urmă

KAPCSOLATOK a BionTech és az Európai Bizottság vezetője között tények alapján.
Ursula Gertrud von der Leyen
2019. július 16-án az Európai Parlament őt választotta meg a következő öt évre az Európai Bizottság élére
Heiko Echter von der Leyen feleségül vette Ursula von der Leyent 1986-ban, az Európai Bizottság elnökét. 2020 decembere óta az amerikai biotechnológiai vállalat egészségügyi igazgatója
Heiko von der Leyen az Orgenesis amerikai biotechnológiai vállalat (BionTech) orvosi igazgatója, amely „sejtalapú vakcinákra” és génterápiákra specializálódott, és magát „a sejt- és génterápiás tér Uberének” tartja.
A Pfizer–BioNTech-Covid19-vakcina (kódnevén BNT162b2, nemzetközi szabadnevén tozinameran, később Comirnaty) német-amerikai együttműködés keretében kifejlesztett harmadik generációs intramuszkuláris Covid19-vakcina, melyet a német BioNTech biotechnológiai vállalat fejlesztett ki az amerikai Pfizer gyógyszergyár és a kínai Fosun Pharma közreműködésével.
September 6, 2019 09:45 Endpointnews
Kevesebb mint két hónappal azután, hogy a német BioNTech biotechnológia 325 millió dollárt gyűjtött össze egy felemelt finanszírozási körben – a Bill és Melinda Gates Alapítvány egyezményt írt alá a céggel, amely 55 millió dolláros kezdeti tőkebefektetést hajt végre vakcinák és immunterápiás jelöltek kifejlesztésére a megelőzés érdekében. HIV és tuberkulózis. A BioNTech szerdán közölte, hogy a megállapodás szerinti teljes finanszírozás elérheti a 100 millió dollárt, az alapítvány esetleges támogatása révén.
BioNTech 2020 márciusában 135 millió dolláros befektetést kapott a kínai Fosuntól, cserébe a BioNTech 1,58 millió részvényét szerezte meg, valamint a BNT162b2 jövőbeni fejlesztési és marketingjogait Kínában.[21][22]
2020 áprilisában a BioNTech partnerségi szerződést írt alá a Pfizerrel, és 185 millió dollárt kapott, beleértve a mintegy 113 millió dolláros tőkebefektetést.[23][24] A két cég között már évekkel ezelőtt kialakult az együttműködés, ekkor az amerikai cég influenzavírus elleni oltással kapcsolatos kutatásokat támogatott.[25]
2020 júniusában a cég 100 millió eurós támogatást kapott az Európai Bizottságtól és az Európai Beruházási Banktól.[26] 2020 szeptemberében a német kormány 375 millió eurót ítélt meg a BioNTech számára a COVID19 elleni vakcinafejlesztési programjára.
Gyártószövetséget hoz létre a BioNTech és a Pfizer
A Covid-19 vakcina legfontosabb gyártója, a BioNTech új gyártási szövetséget építene ki, amely a legnagyobb konkurenseivel együtt pörgetné fel az mRNS-vakcinák gyártását.
A német Mainz kisvárosban található rákkutató cég 2020 februárjában állt elő az innovatív messenger RNS-es technológián alapuló vakcinával, majd a Pfizerrel összefogva tesztelte, gyártotta és forgalmazta az egész világon – írja a Wall Street Journal.
Ursula Gertrud von der Leyen szerint Covid-oltásokat kötelezővé tetetné a 445 milliós Európai Unióban, viszont a családi kapcsolatai miatt ebben a döntésben az összeférhetetlenség egyértelmű.