Secțiile ATI au devenit deja abatoare.
Actualitate

TÂRGUL MUREȘ/ Scenarii de coșmar. „Secțiile ATI au devenit abatoare”, spune o asistentă

În acest moment întreaga populație a României este revoltată din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus. Mai mult, în semn de protest, oamenii ies în stradă și manifestă ură față de actualul Guvern și autorități. Scopul principal este salvarea vieților omenești, dar aparent acest lucru nu se întâmplă în spitalele din România.

După Sibiu și Arad, un nou caz

După ce oamenii au făcut publice condițiile în care oamenii sunt ținuți în spitale, crimele pe care le fac medicii prin protocolul defectuos și tratamentul pe care îl primesc bolnavii de COVID pe secțiile ATI din Sibiu și Arad, o asistentă din Târgul Mureș afirmă că: „la spitalul Județean Târgu Mureș avem un abator, iar cei care ajung acolo pleacă mai mult în saci negri decât înapoi acasă pe picioarele lor.”

Să se facă autopsii

Asistenta spune că ar fi necesare autopsiile, deoarece familiile îndurerate sunt private de dreptul de a-și vedea apropiatul. Mai mult, protocolul impus de Ministerul Sănătății interzice autopsia, fapt care dă de gândit. În acest sens, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă cere să se ia toate fișele de observație ale decedaților. Solicită exhumarea tuturor decedaților de coronavirus și efectuarea autopsiilor.

Lăsați în agonie cu zilele

Un cetățean internat în spital cu coronavirus la Institutul „Marius Nasta” din București spune că pe hârtie sunt trecute tot felul de medicamente care ar fi administrate pacientului, dar în realitate oamenii sunt lăsați în agonie cu zilele, fiind tratați cu paracetamol și codeină, scrie olt.ro.

Mai mult, mai mulți pacienți declară pentru publicația citată că „au făcut clostridium din cauza acestor antivirale puternice.” Acele medicamente au efect sedativ ceea ce poate provoca moartea prin asfixiere la o boală cum este COVID-19.

Mărturii revoluționare

Pacienții sunt legați de pat. „Când devine agitat, îl sedează. Au fost cazuri când din disperare că rămân fără aer, au devenit agitați și și-au rupt branulele, legăturile. Dar de aici, să-i sedezi până la moarte, să-i răstignești ca pe vite și să-i legi de paturi e cale lungă. În plus, pe toți îi pun pe poziția pe spate, care poziție pe insuficiență respiratorie poate fi letală”, spune Domnul S.

Nu și-a mai revenit nimeni

După sedative niciun remediu nu mai poate ajuta. „Când văd sacul ăla negru cu fermoar îmi crește pulsul și tensiunea, brusc. Într-o lună, la câți bolnavi au ajuns acolo, doar trei au plecat. Au avut aparținători și s-au interesat de ei”, spune Domnul S.

Cazul Arad

„Vă rog cine vede mesajul! E foarte frig în saloane! Zici că suntem în stradă! Eu care sunt tânără nu mai știu ce să fac de frig! Dar sunt bătrâni care stau în pat, înveliți cu pătura micuță pentru copii! O apă caldă să te poți spăla pe mâini ca să te încălzești cât de cât! Să nu zic de mâncarea care este adusă în plastic și ținută pe coridor de pe la 10.00 dimineața și distribuită bolnavilor rece la prânz! Vă rog să se sesizeze cineva! Aici au zis că nu ne pot ajuta! Pentru că așa sunt condițiile! Inuman! Criminal! Plătim impozite la stat! Vă rog Ajutor! Să se sesizeze careva!” – este mesajul postat pe rețelele de socializare de o pacientă internată.

Cazul Sibiu

Toți cei care ajung la ATI sunt sedați din primele ore. El susține că în mod constant seringile automate se încarcă cu Midazolam, Propofol și Fentanyl anestezice și sedative extrem de puternice. „Mi s-a spus să mărim sedarea la maxim și să-i mai băgăm și Midazolam (n.r. – este un medicament cu acțiune de scurtă durată utilizat pentru a induce sedarea, o stare de calm, somnolență sau somn și care înlătură anxietatea și tensiunea musculară), pe lângă Propofol și Fentanyl. Sunt convinsă că acea femeie a murit de vie. Și altă femeie, și alți bărbați. Ei practic nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați”, mărturisește Domnul S., cel care a mărturisit în legătură cu cazul de la Spitalul din Sibiu. O asistentă completează și spune: „Camerele de gazare de acum sunt secțiile ATI”.

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] lui Hipocrate și ignoră starea de sănătate a oamenilor s-au întâmplat la Sibiu, Arad și Târgu Mureș. Acolo, bolnavii au fost legați de paturi, sedați și chiar omorâți, spun mai multe surse. Un […]