Actualitate, GREAT RE!SET, Opinii

Iarna din Iad – Europa pe cale să coboare în haos în timp ce milioane de oameni ar putea muri

Iarna este pe cale să vină în Europa și, din cauza penuriei de energie și a penuriei de alimente care rezultă, sunt în joc viețile a milioane de oameni.

 Milioane de oameni din Marea Britanie s-ar putea trezi în imposibilitatea de a pune mâncare pe masă și de a-și încălzi casele în iarna viitoare dacă guvernul nu intervine, a declarat sâmbătă primarul Londrei, Sadiq Khan.

 

Nu am mai văzut așa ceva înainte”, a scris Khan pe Twitter, referindu-se la creșterea prețurilor la energie și la o inflație record de peste 10%.

Ne confruntăm cu o iarnă în care pentru milioane de oameni nu va fi vorba de a alege între încălzire sau mâncare, dar, în mod tragic, nu ne putem permite nici una”, a avertizat el.

Acest lucru nu se poate întâmpla”, a insistat primarul, adăugând că guvernul britanic „trebuie să intervină pentru ca oamenii să-și poată satisface nevoile de bază”.

El a însoțit postarea cu date de la consultanța energetică Auxilione, care estimează că facturile la energie în Marea Britanie ar putea crește cu 80% în octombrie, depășind în medie 3.600 de lire sterline (4.292 de dolari) pe an. Pentru comparație, plafonul stabilit de autoritatea de reglementare a industriei energetice, Ofgem, în octombrie 2021 a fost de 1.400 de lire sterline pe an. – https://www.rt.com/news/561209-uk-inflation-khan-london/

Perspectivele pentru Marea Britanie arată din ce în ce mai sumbre. Există puține motive să sperăm că un nou guvern va putea inversa temerile tot mai mari ale consumatorilor, stagflația și sentimentul tot mai mare de declin. Ieri a fost frig, umed și gri. Sfârșitul brusc al verii glorioase evidențiază cât de întunecată și sumbră a devenit starea de spirit din Marea Britanie. Încrederea consumatorilor din Marea Britanie a coborât la niveluri nemaivăzute din anii 1970.

Londra s-a oprit din cauza grevelor de metrou și feroviare. Nu este vorba doar de criza costului vieții – care, pentru a fi sincer, abia a început și se va înrăutăți mult, mult pe măsură ce iarna se adâncește –, ci oamenii își pierd încrederea în mecanica defectuoasă a economiei, absența conducerii și o creștere, simt că lucrurile nu se vor îmbunătăți. Țara se simte ca și cum s-ar scufunda într-o melasă de dezgust sufocant și absorbant de energie. Totul în Marea Britanie se simte stricat: NHS este prea aglomerat pentru a trata pacienții, ratele excesive de deces arată că cancere netratate, boli de inimă și îmbolnăviri din izolare depășesc cu mult numărul deceselor de Covid, poliția este atât de supraîncărcată încât a încetat chiar să se mai chinuie să investigheze criminalitatea, în timp ce aeroporturile sunt blocate, trenurile nu funcționează și chiar nu contează pentru că nu poți obține pașaportul sau permisul de conducere reînnoit.

Pe măsură ce ploile vin, suntem amenințați cu o pedeapsă autoritară îngrozitoare dacă îndrăznim să folosim un furtun de grădină – deși, pentru a fi corect, cine te va aresta?

Slavă Domnului că suntem pe cale să obținem un nou prim-ministru – ALERTĂ SARCASM. Chiar vă așteptați ca un Soare strălucitor al speranței economice să apară brusc pe 5 septembrie? Dacă da, mergeți la un psihiatru – dacă puteți obține o programare. – https://www.zerohedge.com/markets/winter-coming-uk

Tranzitul gazelor rusești către UE prin Nord Stream va fi oprit – Gazprom 

Gigantul energetic rus Gazprom a anunțat vineri că tranzitul gazelor naturale către Uniunea Europeană prin conducta Nord Stream 1 va fi oprit în perioada 31 august – 2 septembrie pentru întreținere.

Pe 31 august, singura unitate compresor de gaz Trent 60 care funcționează va fi oprită timp de trei zile pentru întreținere”, a precizat compania, menționând că toate reparațiile vor fi efectuate în comun cu specialiștii producătorului german SiemensGazprom a adăugat că „La finalizarea lucrărilor și în absența defecțiunilor tehnice ale unității, transportul gazelor va fi restabilit la nivelul de 33 de milioane de metri cubi pe zi”, reprezentând aproximativ 20% din capacitatea totală a conductei. Unitatea este ultima dintre cele șase turbine ale conductei care a fost operațională, restul având nevoie de o revizie. Una dintre turbine este în prezent blocată în Germania din cauza sancțiunilor, după ce s-a întors de la lucrări de reparații din Canada.

Livrările de gaze rusești către UE prin Nord Stream 1 au scăzut la 20% din nivelul maxim luna trecută. Potrivit Gazprom, cinci turbine trebuie să funcționeze pentru a pompa gaz la capacitate maximă. Prețurile gazelor europene au crescut după anunțul de vineri, crescând cu 7%, depășind 2.600 de dolari per mia de metri cubi.- https://www.rt.com/business/561178-nord-stream-pipeline-shutdown/

Venezuela oprește transporturile de petrol către Europa, deoarece alternativele la energia rusească se întrerupe

 Scrisul este pe zid pentru Europa în ceea ce privește iarna care vine – Va deveni urât. Cu importurile de gaze naturale din Rusia reduse cu 80% prin Nord Stream 1, împreună cu majoritatea transporturilor de petrol, UE va căuta orice sursă de combustibil pe care le poate găsi pentru a furniza energie electrică și încălzire în iarna care vine. Două surse care au fost inițial sugerate ca alternative au fost Iranul și Venezuela.

Creșterea exporturilor iraniene de petrol și gaze către vest depind în mare măsură de acordul nuclear tentativ, dar, așa cum a sugerat recent Goldman Sachs, un astfel de acord este puțin probabil în curând, deoarece termenele limită pentru propuneri nu au fost respectate și guvernul israelian le cere negociatorilor să „meargă mai departe”.

Venezuela a reluat livrările către Europa după doi ani de sancțiuni americane în temeiul unui acord care le permite să schimbe petrol pentru reducerea datoriilor. Cu toate acestea, guvernul țării a suspendat acum aceste livrări, spunând că nu mai este interesat de tranzacții de petrol pentru datorii și, în schimb, vrea combustibili rafinați de la producătorii italieni și spanioli în schimbul țițeiului. Acesta ar putea părea un schimb invers, dar propriile rafinării din Venezuela se luptă să rămână în funcțiune din cauza lipsei de investiții și a lipsei de reparații. Combustibilii rafinați i-ar ajuta să se redreseze în ceea ce privește energia și industria.

Unele dintre operațiunile de petrol grele ale Venezuelei necesită diluanți importați pentru a continua. UE spune că în prezent nu intenționează să ridice restricțiile privind acordul petrol pentru datorii, ceea ce înseamnă că Europa a pierdut încă o sursă de energie. – https://www.zerohedge.com/geopolitical/venezuela-stops-oil-shipments-europe-alternatives-russian-energy-dry

Lipsa de gaz, temperaturile înghețate, tezaurizarea lemnului de foc: cât de rău ar putea merge lucrurile în această iarnă?

Prețurile gazelor naturale în Europa au crescut de patru ori în acest an. Privind spre iarnă și imaginându-ne noile culmi pe care le-ar putea atinge valorile energetice, consumatorii încep să opteze pentru o formă alternativă (veche) de încălzire – lemnul. Cerere uriașă pentru combustibili, precum și pentru sobe pe lemne, a fost detectată în mai multe state occidentale. În Germania, unde aproape jumătate din locuințe sunt încălzite cu gaz, oamenii apelează la o sursă de energie mai garantată. Vânzătorii de lemne de foc spun presei locale că abia fac față cererii. Țara este, de asemenea, martoră la o creștere a cazurilor de furt de lemne.

Alături, în Țările de Jos, proprietarii de afaceri notează că clienții lor cumpără lemn mai devreme ca niciodată. În Belgia, producătorii de lemn se luptă cu cererea, în timp ce prețurile cresc – așa cum sunt în întreaga regiune. În Danemarca, un producător local de sobe a declarat presei că, în timp ce cererea pentru produsul său a fost în creștere de la începutul pandemiei de Covid, se estimează că profitul din acest an va ajunge la peste 16 milioane de coroane (2 milioane EUR), comparativ cu 2,4 milioane în 2019. O creștere uriașă.

Chiar și Ungaria, o țară care nu a susținut decizia UE de a elimina treptat combustibilii fosili ruși și a convenit cu Moscova să achiziționeze o nouă vară de gaz, se pregătește pentru o iarnă grea. Țara a anunțat interzicerea exportului de lemn de foc și a relaxat unele restricții privind exploatarea forestieră. World Wildlife Fund Ungaria și-a exprimat îngrijorarea cu privire la această chestiune, declarând: „Nu a existat un precedent pentru o astfel de decizie în țara noastră de zeci de ani.” – https://www.rt.com/news/561139-wood-panic-buying-eu/

Toate pariurile sunt oprite dacă au loc întreruperi severe, avertizează un oficial de vârf 

Elvețienii se pot revolta și recurge la jaf dacă națiunea alpină este lovită de o criză energetică severă în această iarnă, a declarat sâmbătă șeful poliției din unul dintre cantoanele sale pentru presa locală. Fredy Fassler, șeful Departamentului de Securitate și Justiție din cantonul St. Gallen, a declarat pentru cotidianul în limba germană Blick că o întrerupere de curent ar avea „consecințe de amploare”.

Imaginați-vă, nu mai puteți retrage bani de la bancomat, nu mai puteți plăti cu cardul în magazin și nici nu vă mai puteți alimenta mașina la benzinărie. Încălzirea nu mai funcționează. E frig. Străzile sunt în beznă. Este de imaginat ca populația să se răzvrătească sau să fie jaf”, a spus el, adăugând că autoritățile țării ar trebui să ia măsuri pentru a se pregăti pentru astfel de scenarii extreme. – https://www.rt.com/news/561220-switzerland-revolt-energy-deficit-police/

Este Rusia de vină pentru aceste lipsuri, sau Statele Unite? Dacă locuiți în SUA, și probabil și în Europa, vi s-a spus în mod repetat că toate aceste lipsuri sunt din vina Rusiei. Dar există puncte de vedere alternative în acest sens.

,, SUA au condamnat UE la foame și frig” – Rusia   

Washingtonul a prejudiciat blocul pentru a-și servi propriile interese, a avertizat un aliat
de top al lui Putin. Statele Unite au condamnat UE la foame, frig și izolare, făcând presiuni asupra blocului să-și întrerupă legăturile cu Moscova, a declarat vineri președintele Dumei de Stat ruse, Vyacheslav Volodin. El a scris pe Telegram că Washingtonul „nu va opri nimic pentru a se agăța de puterea sa asupra lumii, în timp ce aruncă sub autobuz bunăstarea cetățenilor și economiile țărilor europene pentru a atinge acest scop”.

El a menționat că gazul natural în SUA costă 333 de dolari la 1.000 de metri cubi. „În același timp, Washington îl vinde Europei la un preț de 7,3 [de ori] mai mare, făcând economia UE necompetitivă”, a scris el, adăugând că rata anuală a inflației din zona euro a atins un record de 8,9%. Volodin a spus că Europa a fost lovită de un val de căldură care a declanșat probleme uriașe în sectorul agricol, precum și de o criză energetică care a dus la creșterea prețurilor de șase ori într-un an.

Decizia UE de a elimina treptat aprovizionarea cu energie a Rusiei și de a întrerupe relațiile economice cu Moscova „a fost luată sub presiunea Washingtonului”, a susținut purtătorul de cuvânt al Dumei de Stat.

Politicile SUA în Europa sunt puse în aplicare de către Anglia, care a părăsit UE, precum și de un număr de țări care sunt suverane numai în nume – Lituania, Letonia, Estonia, Ucraina – cu Polonia, Republica Cehă și Finlanda aderând la această coaliție rusofobă în speranța de a obține un ajutor american”, a scris Volodin. – https://www.rt.com/russia/561146-us-doomed-eu-russia-cold-hunger/

Competiția este un păcat!

Acesta este motto-ul familiei Rockefeller. Adversarii adevărați ai Americii sunt aliații săi europeni și alții: scopul SUA este să-i împiedice să facă comerț cu China și Rusia. Crearea NATO a fost concepută de Nelson Rockefeller pentru a „ține Germania jos, Rusia afară și SUA înăuntru”. Regimul de sancțiuni de astăzi este îndreptat spre interior, pentru a împiedica NATO și alți aliați occidentali ai Americii să deschidă mai mult comerț și investiții cu Rusia și China. Scopul nu este atât de a izola Rusia și China, cât de a menține ferm acești aliați în propria orbită economică a Americii.

Tratatul de la Rapallo 

Pe 16 aprilie 1922, la Genova, Italia, delegația germană a aruncat o bombă ale cărei unde de șoc au ajuns peste Atlantic. A fost o bombă geopolitică. Ministrul german de externe Walter Rathenau a anunțat delegaților că Germania și Uniunea Sovietică au încheiat un acord bilateral, prin care Rusia a fost de acord să-și ierte pretențiile de război asupra Germaniei în schimbul unui acord german de a vinde tehnologie industrială Uniunii Sovietice, printre alte lucruri. Există un impuls istoric și natural între Germania și Rusia, care a început în 1922. După sfârșitul Primului Război Mondial, o Germanie învinsă trebuia să-și reconstruiască economia.

A fost încheiat un acord cu Rusia, prin care Rusia va furniza Germaniei toate materiile prime necesare, în schimbul căreia Germania va furniza Rusiei bunuri industriale și tehnologie avansată. Amandoi aveau nevoie unul de altul. A fost o afacere „câștig-câștig”. Acest acord a fost oficializat la Genova, Italia, în 1922, și a fost numit Tratatul de la Rapallo.

A produs o reacție imediată de panică atât în ​​casele Rothschild din Londra, cât și în Paris. Acest lucru s-a datorat faptului că Rothschild’s Shell Oil lucrează și intenționează să preia controlul asupra câmpurilor petroliere de la Baku, răvășite de războiul Rusiei. Rothschild erau hotărâți să-și asigure drepturi de monopol pentru a dezvolta și controla vastele câmpuri petroliere rusești. Și mai rău pentru Rothschild, anumite prevederi ale Tratatului de la Rapallo au fost că o infuzie majoră de mașini, echipamente, oțel și alte tehnologii germane urma să fie vândută Rusiei pentru reconstrucția și extinderea câmpurilor petroliere de la Baku.

Răspunsul britanic la Rapallo nu a întârziat să sosească. Walter Rathenau a fost ucis de serviciile de informații britanice în iunie, la două luni după semnarea Tratatului. Din acel moment și până acum, mai întâi Londra, apoi după 1945, Washingtonul a lucrat din greu pentru a se asigura că nu se întâlnesc acorduri similare între aceste două națiuni. Dacă s-ar forma o astfel de uniune comercială între Germania și Rusia, s-ar dovedi a fi un mare „câștig-câștig” pentru întreaga Eurasia. Această obligație comercială ar atrage celelalte națiuni eurasiatice să se alăture blocului comercial germano-rus. Într-un astfel de scenariu, nu ar fi nevoie nici de Marea Britanie, nici de America în acest nou amestec. ȘI ACESTA ESTE PUNCUL CHEIE DE REȚINUT, oameni buni!!

    Greșelile fatale ale Occidentului

 Ceea ce îi îngrijorează pe diplomații americani este că Germania, alte națiuni NATO și țări de-a lungul rutei Belt and Road înțeleg câștigurile care pot fi obținute prin deschiderea comerțului și investițiilor pașnice. Dacă nu există nici un plan rusesc sau chinez de a le invada sau de a le bombarda, ce nevoie au de NATO? Și dacă nu există o relație inerent contradictorie, de ce țările străine trebuie să-și sacrifice propriile interese comerciale și financiare, bazându-se exclusiv pe exportatorii și investitorii americani?

În loc de o amenințare militară reală din partea Rusiei și Chinei, problema pentru strategii americani este absența unei astfel de amenințări. Presiunea în creștere a Americii asupra aliaților săi amenință să-i alunge de pe orbita SUA. Timp de peste 75 de ani, au avut puține alternative practice la hegemonia SUA. Dar asta se schimbă acum. America nu mai are puterea monetară. Amenințarea la adresa dominației SUA este că China, Rusia și inima Eurasiatică a Insulei Mackinder oferă oportunități de comerț și investiții mai bune decât cele disponibile din partea Statelor Unite, cu cererea sa tot mai disperată de sacrificii din partea NATO și a altor aliați.

Cel mai flagrant exemplu este încercarea SUA de a bloca Germania să autorizeze conducta Nord Stream 2 să obțină gaz rusesc pentru vremea rece viitoare. Singura modalitate care le mai rămâne diplomaților americani de a bloca achizițiile europene este să atragă Rusia într-un răspuns militar și apoi să susțină că răzbunarea acestui răspuns depășește orice interes economic pur național. Europa urmează să impună sancțiuni cu prețul creșterii prețurilor la energie și la agricultură, acordând prioritate importurilor din Statele Unite și renunțând la legăturile rusești, bieloruse și alte legături din afara zonei dolarului.

Ceea ce pare ironic este că astfel de sancțiuni împotriva Rusiei și Chinei au ajuns să le ajute mai degrabă decât să le rănească. Încă din ultimii ani ai celui de-al Doilea Război Mondial, diplomația americană a urmărit să blocheze Marea Britanie, Franța și în special Germania și Japonia, pentru a deveni dependente economic și militar de SUA. Puterea financiară a permis Americii să continue să domine diplomația occidentală, în ciuda faptului că a fost forțată să renunțe la aur în 1971, ca urmare a costurilor balanței de plăți ale cheltuielilor sale militare de peste mări. Demersurile SUA de a-și menține protectoratele europene și din Asia de Est blocate în propria sa sferă de influență sunt amenințate de apariția Chinei și Rusiei independent de Statele Unite, în timp ce economia SUA se dezindustrializează ca urmare a propriilor alegeri politice deliberate.

America și-a pierdut avantajul costurilor industriale din cauza creșterii abrupte a costului vieții și a afacerilor în economia sa financiarizată post-industrială rentieră. Ceea ce înseamnă aceasta este că economiile occidentale s-au financiarizat. O economie care produce foarte puțin din propriile sale bunuri nu este o economie stabilă. Mai degrabă, FIRE (finanțe, asigurări, imobiliare și servicii) este ceea ce stă la baza economiilor occidentale. Și totul se învârte în jurul paradigmei dolarului. Dolarul nu este susținut de nimic tangibil, ci de o promisiune. Astfel, aceste economii, construite pe minciuni, nu sunt sustenabile. În cele din urmă, o economie financiară devine un parazit, trăind din sudoarea altora, care PRODUC BUNURI sau au resurse.

Acesta este fundalul furiei SUA pentru eșecul de a se ocupa de resursele petroliere ale Rusiei – și pentru că Rusia se eliberează din punct de vedere militar pentru a-și crea propriile exporturi de arme, care acum sunt de obicei mai bune și mult mai puțin costisitoare decât cele ale SUA. În paralel cu războiul comercial împotriva Chinei, CIA pregătea un război împotriva Rusiei, întrucât tradiția geopolitică anglo-saxonă consideră Rusia principalul obstacol în calea stabilirii dominației mondiale a puterii și elitei financiare americane și britanice. În plus, Statele Unite au folosit frontul monetar și financiar al războiului hibrid împotriva Federației Ruse. Deja în 2014, au introdus primele sancțiuni financiare și au eliminat o parte semnificativă din împrumuturile occidentale din economia rusă.

Acum asistăm la următoarea fază, când au deconectat de fapt Rusia de sistemul monetar și financiar mondial, pe care îl domină. Geopolitica anglo-saxonă este în mod tradițional orientată împotriva Imperiului Rus și a succesorilor săi, URSS și Federația Rusă, deoarece, încă din vremea Imperiului Britanic, Rusia a fost văzută ca principalul adversar al anglo-saxonilor. După ce slăbirea RPC nu a funcționat printr-un război comercial, americanii au transferat principala lovitură a puterii lor militare și politice Rusiei, pe care o consideră o verigă slabă în geopolitica și economia mondială. În plus, blocul anglo-american încearcă să stabilească dominația asupra Rusiei și, în același timp, să slăbească China, deoarece alianța strategică dintre Federația Rusă și China este prea dură pentru Statele Unite. Nu au nici puterea economică, nici puterea militară pentru a-i distruge împreună.

În 2008, a izbucnit criza financiară și a devenit clar că începe trecerea la o nouă ordine tehnologică, iar vechea ordine economică mondială și sistemul de management anterior nu mai asigurau o dezvoltare economică durabilă. China conducea acum drumul, dar pe trei fronturi condiționate – monetar-financiar (unde Statele Unite încă domină lumea), comercial-economic (unde au pierdut deja superioritatea față de China) și războiul informațional (unde americanii au și tehnologii care sunt superioare). Ei folosesc toate aceste trei fronturi în încercarea de a păstra inițiativa și de a menține hegemonia corporațiilor lor. Și, în sfârșit, al patrulea front este cel biologic, care s-a deschis odată cu apariția coronavirusului. Astăzi vedem că o întreagă rețea de laboratoare biologice din SUA operează la nivel global. Așa că Statele Unite se pregătesc de mult să deschidă frontul biologic al războiului mondial.

Al cincilea și cel mai evident front este, de fapt, frontul luptei fizice – ca ultimă unealtă pentru a forța statele pe care le controlează să asculte fără îndoială. Astăzi, situația pe acest front se intensifică și ea. Adică, operațiuni active sunt în desfășurare pe toate cele cinci fronturi ale războiului hibrid mondial, iar rezultatul poate fi prezis. Americanii nu vor putea câștiga, așa cum britanicii nu au reușit la vremea lor. După ce americanii au confiscat mai întâi rezervele valutare venezuelene și le-au predat opoziției, apoi rezervele valutare afgane, înainte pe cele iraniene, iar acum pe cele rusești, a devenit complet clar că dolarul a încetat să mai fie moneda mondială. În urma americanilor, și europenii au comis această prostie – euro și lira sterlină au încetat să mai fie monede mondiale. Prin urmare, vechiul sistem monetar și financiar își trăiește ultimele zile.

După ce dolarii americani de care nimeni nu are nevoie sunt trimiși înapoi în America din țări asiatice, prăbușirea sistemului monetar și financiar mondial bazat pe dolari și euro este inevitabil. Țările lider trec la monede naționale, iar euro și dolarul încetează să mai fie rezerve valutare. Ceea ce vedem astăzi este o încercare de a forma o anumită imagine a unei noi ordini mondiale cu un guvern mondial în frunte, în care oamenii sunt conduși într-un lagăr de concentrare electronic. Sacrificându-și propriile valori democratice, ei încearcă să-i forțeze pe oameni să asculte de comenzi. Organizațiile internaționale, inclusiv Organizația Mondială a Sănătății, sunt folosite ca un fel de fortăreață pentru a aduna un guvern mondial care ar fi subordonat capitalului privat.

În cadrul scenariului globalist, Federația Rusă este privită ca un teritoriu care este destinat exploatării de către corporațiile transnaționale occidentale. „Populația indigenă” trebuie să-și servească interesele. Într-un astfel de scenariu, Rusia dispare ca entitate independentă, la fel ca și China, de altfel. Guvernul lumii occidentale ar putea include unii dintre oligarhii ruși în versiunea sa a viitorului, dar numai în roluri de rangul doi și trei. Comerțul și investițiile europene înainte de război au promis o prosperitate reciprocă în creștere între Germania, Franța și alte țări NATO față de Rusia și China. Rusia furniza energie din belșug la un preț competitiv, iar această energie urma să facă un salt cuantic cu Nord Stream 2.

Acest comerț și investiții bilaterale sunt acum oprite – și vor rămâne oprite mulți, mulți ani, având în vedere confiscarea de către NATO a rezervelor valutare ale Rusiei păstrate în euro și lire sterline britanice, iar rusofobia europeană este alimentată de mass-media de propagandă din SUA. Toate aceste dinamici comerciale vor întări dolarul față de euro (pe termen scurt). Zona euro se va transforma într-o zonă moartă economic. Pentru Statele Unite, aceasta este hegemonia dolarului asupra steroizilor – cel puțin față de Europa. Continentul ar deveni o versiune ceva mai mare a Puerto Rico.

Mutarea Rusiei în Ucraina a fost salvarea de deschidere a celui de-al treilea război mondial și este probabil să dureze cel puțin o lungă perioadă de timp, deoarece SUA extind lupta pentru a cuprinde un conflict mondial. În afară de cucerirea economică a Europei de către SUA, strategii săi caută să blocheze țările africane, sud-americane și asiatice pe linii similare cu ceea ce a fost planificat pentru Europa. Cel puțin, acesta este planul. Este o LUPTA PÂNĂ LA FINAL. Și poate deveni nucleară. În acest fel, pe măsură ce economia Rusiei se îndreaptă spre est, când economia și civilii Europei au de suferit, SUA este cel mai mare câștigător, deoarece nu numai că au reușit să-i subjuge din nou pe europeni, dar au realizat o separare între Europa și Moscova.

Există un citat care spune ceva de genul „cei pe care zeii îi distrug, zeii îi înnebunesc mai întâi”. Aceasta este nebunia pură care a pus stăpânire în familia Rockefeller și Rothschild. Sunt atât de consumați de ură încât sunt incapabili să gândească rațional și coerent. Gândirea lor se reflectă în atitudinile, discursurile și călătoriile disperate ale multor membri seniori ai diferitelor guverne occidentale sau din Zona A; toate fără niciun rezultat.

 

SURSA: Publicat de Marius – burebista2012 la vineri, august 26, 2022

https://healthimpactnews.com/

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile