Actualitate

Accident terifiant în Bulgaria, cu un autocar românesc – Bilanțul tragic: 4 morți și 8 răniți

Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:00, pe şoseaua care leagă Veliko Tarnovo de Ruse, între satele Kuţina şi Polikraişte.

Autocarula lovit o mașină cu numere de Olanda

În accident au fost implicate un autocar românesc şi un autoturism cu număr de înmatriculare olandez, anunţă presa bulgară. În autocar se aflau 25 de pasageri şi doi şoferi turci. Aceștia se întorceau de la Istanbul și mergeau spre București.

Autocarul a lovit o mașină oprită pe marginea drumului, apoi un copac. Pasagerii nu se aflau în mașină și nu au fost răniți. Şoferii turci au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Potrivit informaţiilor preliminare, patru persoane care călătoreau în autocar au decedat. Trei au murit pe loc, iar a patra a murit la spital.

Șoferul autocarului ar fi adormit la volan

Trei persoane au fost internate – șoferul și doi pasageri, a anunțat Direcția Regională a Ministerului Afacerilor Interne. Deocamdată nu există încă informații despre starea lor.

Jurnaliştii bulgari de la trud.bg scriu că, cel mai probabil, cauza accidentului a fost viteza excesivă şi faptul că şoferul autocarului românesc ar fi putut adormi la volan.

Totuşi, poliţiştii bulgari au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia cu români.

 

Sursa: Ziarul National 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile