Actualitate, Eveniment, Social

Protest în inima orașului Oradea. Anti-măști, anti legea vaccinării obligatorii. Deputatul Mihai Lasca este prezent

Protestul marca „Jos botnița la copii” a avut loc azi în centrul orașului Oradea. Reprezentații au pus de această dată amprenta prin cuvintele „Jos masca sclaviei”. La acest eveniment a participat și deputatul Mihai Lasca, cunoscut ca militant împotriva purtării măștilor, mai ales la copii.

Revolta are în prim plan decizia Ministrului Sănătății care impune obligativitatea purtării măștilor în timpul orelor de educație fizică.

În cadrul acestui manifest au participat aproximativ 100 de persoane. Părinți, bunici și chiar copii.

Participanții au purtat și tricouri inscripționate „Jos masca sclaviei”.

Declarația deputatului Lasca

În timpul protestului, redacția Informația Liberă a luat o declarație deputatului independent, Mihai Lasca. „Scopul protestului nostru este de a trezi oamenii și a-i face să conștientizeze că au dreptul de a face alegeri in privința sănătății lor, că actele medicale nu pot fi impuse de o mâna de oameni corupți care decid în numele unei țări întregi. Consimțământul trebuie sa rămână liber și informat în ceea ce privește toate actele medicale. Considerăm că maștile neconforme sunt toxice și total inutile în special la copii și bătrâni. În ceea ce privește legea vaccinării am militat de la început împotriva ei deoarece este o lege totalitară și absolut abuzivă care calcă pe liberul arbitru al oamenilor lăsat de însuși Dumnezeu pe acest Pământ. Măsurile pandemice care ni se impun de aproape 1 an de zile sunt abuzuri grave, o dictatură medicală fără precedent având ca pretext o simplă răceală cu denumirea de Covid, iar purtarea acestei cârpe pe față de către copii și adulți în aer liber sub denumirea de mască protectoare constituie un GENOCID.”

Abonează-te
Notificare la
guest

6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Gyulai Sandor Attila
Gyulai Sandor Attila
3 ani în urmă

Vă felicit pentru acțiunea respectivă!!
Sînt de acord maxim!!
Aşi dori să particip şi eu dacă va fii şi altă datã la protest. Şi nu sînt din Oradea,sînt din Salonta

Dragos
Dragos
3 ani în urmă
Răspunde la  Gyulai Sandor Attila

Foarte bine! Felicitări!

trackback

[…] nu a fost singurul oraș care a organizat un manifest de acest gen. În Oradea protesul a început sâmbătă, 6 martie, și în alte orașe din Transilvania, precum este Clujul, s-au continuat aceste folrme de revoltă […]

trackback

[…] este cunoscut pentru participarea la proteste în diferite orașe ale țării pentru măsurile abuzive impuse de Guvern cu privire la pandemia de coronavirus. Acest gen de […]

trackback

[…] din țară s-au înmulțit în ultima perioadă datorită restricțiilor și așa destul de […]

romanka
romanka
3 ani în urmă

dorm romanii; speriat si tonti am varsta de strabunca,asiesi pt nepoteii mei
nu am cu cine
eu nu port masca afara, am nevoie de oxigem vital, nu de dioxidul de carbon, care distruge imunitatea

Dacă s-ar lua spitalele cu asalt,mulți condamnați la moarte, ar scăpa cu viață.