Actualitate, Politic

”Am votat împotriva acestui Guvern al trădării”, a anunțat Ludovic Orban

”Acest Guvern va fi incapabil să facă reforme Am votat împotriva acestui Guvern al trădării”, a anunțat Ludovic Orban, joi, după ce Cabinetul Ciucă a trecut de votul Parlamentului. 

Fostul lider al PNL-ului a continuat prin a spune că „acest Guvern va fi incapabil să facă reforme” și că „nu va face altceva decât să distribuie resursele subiectiv, discriminatoriu (…) pentru satisfacerea clientelei lacome atât a PSD, cât şi a clientelei lacome care s-a format în jurul conducerii actuale a PNL”.

Criticile lansate de către Ludovic Orban au continuat. ”Acest Guvern este o sfidare la adresa românilor cinstiţi, de bună credinţă, care şi-au pus încrederea la alegerile parlamentare în formaţiuni politice care i-au înşelat”, a mai susținut Orban.

Guvernul Ciucă – susținut de PSD, PNL, UDMR și minorități – a obținut votul de încredere al Parlamentului în ședința comună a celor două Camere. Au fost voturi 318 „pentru”, 126 „împotrivă” și nicio abținere. Urmează ca premierul Nicolae Ciucă și noii miniștri să ajungă la Cotroceni, pentru a depune jurământul.

Ciolacu: „PSD e cel mai responsabil”

Până să înceapă votul, în discursul susținut în plen, Marcel Ciolacu declarase că ”astăzi, România se află într-un punct critic. (…) Au fost doi ani pierduţi, doi ani de încercări eșuate, de instabilitate, de criză economică şi sanitară, doi ani în care milioane de români au fost abandonaţi de stat. Suntem într-un punct critic, care necesită o decizie fundamentală”.

Și că ”PSD e cel mai responsabil şi mai stabil partid din România”.

 

Sursa: Ziarul National 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile