Actualitate, Opinii, Politic

Av. Gheorghe Piperea : „M-am întrebat, cum e posibil să iasă atâtea mii de “pozitivări” COVID zilnice, în urma unor teste al căror model american a fost scos din uz de CDC?! Pe baza protocolului arahatian!”

M-am întrebat, ca și mulți dintre voi, cum e posibil să iasă atâtea mii de “pozitivări” zilnice, în urma unor teste al căror model american a fost scos din uz de CDC, încă din 31 decembrie 2021, pe motiv că nu e fiabil, dă rezultate false și nu reușește să facă diferența între o gripă și cou_veed.

Și aceste “rezultate” să fie luate în serios.
Motivația e simplă, dar te umple de toți nervii din lume: pe baza protocolului arahatian, care a rămas aplicabil în ciuda ridicării stării de alertă, nicio internare, nicio analiză, nicio amărâtă de rețetă nu se fac fără un test prealabil pisiar.
Care, repet, iese fals (pozitiv sau negativ).
Așa au constatat americanii. Oficial.
Subsidiar, dar totuși important, teste se fac și când se pleacă în concediu în unele țări ultra-vakseenate, dar care au cifre enorme de “pozitivări”.
Cum se numeau declarațiile triumfaliste de producții record la ha și de cantități de furaje pe cap de vită/oaie/bubalină de pe vremea comuniștilor? Informații oficiale, desigur. Așa și cu cifrele valului 6-7…
guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile