Actualitate, Social, Sport

Cum a murit poloistul orădean Andrei Drăghici la 23 de ani, în timpul meciului cu Rapid?! – Nu avea probleme de sănătate cunoscute: „Vaccinul” anticovid ar putea avea vreo legătură cu tragedia?

La meciul Rapid – Dinamo, care a avut loc în Bazinul Giulești, poloistului i s-a făcut rău dintr-odată. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă nu i-au mai putut salva viața.

CS Dinamo a emis un comunicat la scurt timp după decesul lui Andrei Drăghici

Nu avea probleme de sănătate cunoscute. Vaccinul anticovid ar putea avea vreo legătură cu tragedia?

La câteva ore după tragicul eveniment, CS Dinamo a transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook. „Câinii roșii” au confirmat faptul că Drăghici nu avea nicio problemă de sănătate de care clubul să fi știut.

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău.

Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul.

Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute. Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare.

Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!”, se arată în comunicatul lui Dinamo.

Andrei Drăghici a decedat subit în timpul meciului cu Rapidâ

Evenimentul s-a petrecut la bazinul Giulești. În timpul celei de-a patra reprize, poloistului Andrei Drăghici i s-a făcut rău și a ieșit la marginea bazinului.

Potrivit informațiilor Digi Sport, după un atac la poarta Rapidului, jucătorii lui Dinamo au pornit spre apărare, timp în care Drăghici a rămas mai aproape de poarta adversarilor. În glumă, antrenorul giuleștenilor l-a întrebat ‘Ce faci? Ai rămas la ‘pomană?’.

Răspunsul sportivului a fost ‘Nu, îmi este rău’. Apoi s-a îndreptat spre marginea bazinului și a ieșit din acesta, după care și-ar fi pierdut conștiința.

În ciuda intervenției prompte a personalului medical, jucătorul nu a mai putut fi salvat. La ora 14:00, dinamoviștii încă așteptau Institutul de Medicină Legală să ridice trupul neînsuflețit al lui Drăghici.

 

Sursa: DigiSport

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] ce tânărul poloist de numai 23 de ani Andrei Drăghici a căzut mort sâmbătă chiar în timpul unui meci, acum a venit rândul unui arbitru: Ovidiu Hațegan, în vârsta de 41 […]

maria
maria
1 an în urmă

Andrei Draghici, sportivul de la polo de la CS DINAMO BUCURESTI, s-a vaccinat cu ASTRA Zeneca 2 doze iar booster cu Pfizer . Deci a avut 3 vaccinuri anti covid . Sursa e familia lui . Cine e răspunzător de moartea lui ? Dumnezeu sa îl ierte

Telefon
748493321