Actualitate

Medicii din spitalele Covid, târâţi prin tribunale! Dr. Beatrice Mahler a dezvăluit ce se întâmplă în spatele uşilor închise (+ VIDEO)

Dr. Beatrice Mahler a dezvăluit că medicii din România se confruntă cu un val de plângeri penale pentru modul în care au îngrijit pacienții în pandemie. Unele acuzații sunt grave și merg chiar până la omor din culpă.

Medicul a mai precizat că, doar într-un singur caz, au fost chemaţi „100 de colegi să dea declarații. Toți cei care au îngrijit un anumit pacient”.

 

 

Dr. Beatrice Mahler ştie că şi medicii greşesc

Mulți dintre colegii mei ajung să fie înregistrați, să fie agresați verbal. Acum mă duc la Poliție, pentru un dosar de omor din culpă. Într-un dosar penal deschis de curând sunt chemați 100 de colegi să dea declarații. Toți cei care au îngrijit un anumit pacient.

Pe undeva e traumatizant. E greu. Nu spun că nu se poate greși. Sunt convinsă că nu suntem perfecți.

 

Protocolul covid: intubat cu forta, sedat, legat de pat: Ucis! R.I. P. !

Sunt convinsă că e loc de mai bine, dar este foarte dificil să fii judecat de oameni care nu înțeleg medicina, pentru că altfel am vorbi cu Colegiul Medicilor sau cu cei dintr-o comisie specializată.

Altfel vorbim cu un procuror sau cu un polițist care nu are de unde să știe ce înseamnă un act medical, atitudinea medicală și responsabilitatea pe care ne-a asumăm în urma Jurământului lui Hipocrate”, a declarat dr. Beatrice Mahler pentru spotmedia.ro.

Sursa: Ziarul National 

Mascarada covidistă VIDEO:

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile