Actualitate, Social

Motivul cumplit pentru care cei doi soți de 89 ani din București au decis să-și pună capăt zilelor împreună

Bătrâni, singuri și bolnavi, doi soți de 89 ani, din București, au decis să-și pună capăt zilelor împreună. S-au aruncat ținându-se de mână de la etajul al șaptelea al blocului în care locuiau, în Sectorul 2 al Capitalei.

Polițiștii au găsit asupra bărbatului un bilet de adio adresat fiului său din prima căsătorie, plecat în străinătate. „Nu au vrut să fie o povară pentru nimeni” spun acum șocați cei care i-au cunoscut.

Dubla sinucidere este considerată moarte suspectă și este anchetată de polițiștii de la omoruri. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Tragedia s-a petrecut vineri, în jurul prânzului. Atunci, un trecător a zărit trupurile celor doi soți pe asaflt, lângă bloc și a sunat la 112. Cei doi bătrâni locuiesc la etajul doi și ar fi urcat la etaj în zona ghenei de gunoi, acolo unde au avut acces la un balcon.

Locuiau de 33 de ani într-un bloc din zona Barbu Văcărescu

Medicii chemați de urgență au constatat decesul celor doi soți de 89 de ani iar polițiștii de la omoruri au preluat ancheta. Ei au găsit asupra bărbatului un bilet de adio adresat fiului care locuieste în Bruxelles. Din mesaj reiese că motivul cumplitei decizii ar fi fost că nu își doreau să fie o povară pentru fiu.

 

Sursa: Stirile ProTV

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile