Actualitate, Externe, Politic

Putin, despre cine ar controla, de fapt, terenurile din Ucraina: „Este doar o mizerie”

Președintele rus Vladimir Putin a declarat vineri că Rusia nu se grăbește să își încheie campania militară din Ucraina, asigurând că strategia forțelor ruse nu s-a schimbat și că acestea continuă să cucerească teritorii.

„Operațiunile noastre ofensive în Donbass nu se opresc, ci avansează într-un ritm mic. Planul (de operațiuni) nu trebuie să se schimbe, nu ne grăbim”, a declarat el într-o conferință de presă la Samarkand, în Uzbekistan.Liderul de la Kremlin a subliniat că americanii își exportă cerealele din Ucraina.

„Americanii, în general, sunt un popor pragmatic. Când vorbim despre exportul de cereale din Ucraina, știți cine îl exportă?

Companiile americane, dețin aceste cereale în principal, în mare parte. S-a dovedit că terenul din Ucraina a fost (n.r.: de) mult timp vândut companiilor americane, sunt cerealele lor, își exportă cerealele”, a explicat liderul rus.

Aşadar, dictatorul de la Moscova susține că cerealele din Ucraina aparțin americanilor.

„Cum rămâne cu retorica conform căreia toate eforturile noastre comune ar trebui să vizeze prevenirea foametei în aceste țări cele mai sărace?

Este totul o cacealma? Numai pentru a-și rezolva problemele și problemele egoiste, care sunt create de ei înșiși, cu propriile mâini atât în domeniul aprovizionării cu alimente, cât și în domeniul energiei. A

u creat probleme, iar acum le rezolvă pe cheltuiala altcuiva.

Ei bine, este doar o mizerie. Dar sper că până la urmă colegii noștri din Comisia Europeană vor avea suficient bun simț pentru a corecta această greșeală, vom presupune că aceasta este o greșeală, o neînțelegere și vom lua decizia corectă”, a spus el.

 

Sursa: Ziarul National

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile