Actualitate

„Te primim oricum la Corn”-  Localul care ține cu românii, nu cu guvernul

O cofetărie din Brașov și-a pus afișe în geam prin care le transmite clienților că sunt bine-veniți indiferent de statusul lor vaccinal.

„TE PRIMIM ORICUM”! Nu ne interesează dacă ești sau nu vaccinat, TE RESPECTĂM și TE PRIMIM înăuntru”.

RESPECT!!!

Patronii localului LaCorn se pronunță împotriva segregării sociale pe criterii de (ne)vaccinare și spun că această măsură li se pare una destinată învrăjbirii oamenilor, motiv pentru care ei refuză să facă diferențe între nevaccinați și vaccinați, primindu-i înăuntru și pe unii și pe alții, fără discriminare.

Dacă sunteți curioși să-i treceți pragul, cofetăria se află pe strada George Barițiu 3-1 în Brașov și are la descrierea de pe Facebook următorul mesaj: „Mâncare delicioasă pentru toate gusturile, servită într-un mod special! Te așteptăm cu drag la noi!”. Felicitări acestei afaceri locale care demonstrează că nu totul e despre bani, ci și despre demnitate și libertate!

O lecție pe care întreprinzătorii privați se presupune că au înțeles-o din moment ce au ales să-și facă o afacere proprie și să nu depindă de stat.

Avem semnale că și în alte orașe există astfel de localuri care s-au solidarizat cu românii și nu cu guvernul demisionar dar totalitar. – scrie portalul ActiveNews.

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ELISABETA MANHERTZ
ELISABETA MANHERTZ
8 zile în urmă

Bravo lor,felicitari.Exemplu de urmarit!

Telefon
749035706