Actualitate

VACCINAREA = SINUCIDERE?! Asigurătorul de viață refuză să acopere decesul prin vaccin – unele mari companii de asigurări o clasifică ca SINUCIDERE dacă cineva moare din cauza vaccinului Covid19 și nu își plătește banii de asigurare

Un caz exploziv este în prezent aprig dezbătut pe rețelele de socializare: în Franța, se spune că un antreprenor bogat și mai în vârstă din Paris a murit în urma unei injecții cu Corona.
Anterior, el a încheiat polițe de asigurare de viață de mai multe milioane de dolari în beneficiul copiilor și nepoților săi, potrivit unui raport din presă.

Instanța și-ar fi justificat decizia astfel: „Efectele secundare ale vaccinului experimental sunt publicate și decedatul nu aputut pretinde că nu a știut nimic despre acesta atunci când a luat vaccinul în mod voluntar.
Nu există nicio lege sau mandatîn Franța care să-l oblige să fie vaccinat.
Prin urmare, moartea lui este în esență sinucidere.”
Deoarece sinuciderea nu este acoperită de poliță de la început, asigurarea refuză să cedeze.

Verdic scandalos: asumarea unui risc fatal este legal sinucidere

„Instanța recunoaște încadrarea asigurătorului care, având în vedere efectele secundare anunțate, inclusiv decesul,consideră legal participarea la etapa a treia a experimentului, a cărui inofensivă dovedită nu este dată, ca asumând voluntarun risc fatal care nu este acoperit de contract și recunoscut legal ca sinucidere.
Familia a făcut recurs.

Cu toate acestea, apărarea asigurătorului este recunoscută ca întemeiată și justificată contractual, întrucât acest risc fatal cunoscut public este considerat legal sinucidere, întrucât clientul a fost anunțat și a acceptat să își asume în mod voluntar riscul de deces fără a fi obligat sau obligat să facă acest lucru. .”

Nicio surpriză: mass-media mainstream este tăcută! 

Acest caz nu a fost încă raportat în mass-media din Franța.
Cazul a fost publicat de avocatul familiei,  Carlo Alberto Brusa  pe  rețelele de socializare

 

Av. Carlo Alberto Brusa / Facebook

.
Din păcate, nu sunt date surse sau înregistrări judecătorești, motiv pentru care autenticitatea raportului nu poate fi verificată în prezent, deși au existat și alte avertismente cu privire la riscul asociat jaburilor recunoscute de asigurători.
În SUA, Consiliul American al Asigurătorilor de Viață (ACLI) a negat rapoartele de neplată.

Cenzură

În ultimele luni, multe grupuri franceze anti-vaccin ale rețelei de socializare Facebook au fost victimele unor închideri bruște, nejustificate, în special grupuri de sprijin pentru Brusa și profesorul Didier Raoult.
Acesta din urmă a fost adeseacriticat pentru pozițiile sale cu privire la vaccinuri, hidroxiclorochina și criticile sale față de gestionarea proastă a epidemieide către guvernul Macron.

La sfârșitul anului trecut, principalul grup de sprijin pentru Didier Raoult a fost dezactivat înainte de a fi reactivat, datorită unei mobilizări pe rețelele de socializare și a unui releu masiv pe media alternativă.
Pe 27 noiembrie, un grup de sprijinpentru profesori pentru Brusa a fost suspendat.
Cu nu mai puțin de 310 000 de membri la credit, grupul creat în martie2020 a fost închis pentru că a împărtășit plângerea lui Brusa cu privire la purtarea măștilor pentru copii.
Avocatul parizian și asociația sa Réaction-19 au fost acuzați că au răspândit o „conspirație”.

Dificultăți globale pentru asigurători din cauza vaccinurilor

Actuarii au avertizat că daunele în creștere vor eroda capitalul pe care asigurătorii l-au rezervat pentru a evita insolvența.
Înspecial, persoanele în vârstă nu încheie asigurări de viață, ceea ce înseamnă că pretențiile au fost de la clienți mai tineri.
Asiguratorii spun ca se asteapta la o crestere a deceselor in exces.

Potrivit lui Alex Berenson, riscul de rănire sau deces din cauza vaccinului Covid19 este excepțional de mare,  judecând din datele canadiene. Refuzul de a plăti pentru un deces legat de vaccin ar putea să nu fie surprinzător, deoarece la nivel global industria asigurărilor de viață a fost lovită cu daune raportate de 5,5 miliarde de dolari în primele nouă luni ale anului 2021, față de3,5 miliarde de dolari pentru întregul 2020, potrivit către brokerul de asigurări Howden.
.
Asigurătorul olandez Aegon , cu două treimi din afaceri în SUA, a declarat că daunele sale americane în al treilea trimestru au fost de 111 milioane de dolari, în creștere față de 31 de milioane de dolari cu un an mai devreme.

Decesele cauzate de vaccin pot forța asigurătorii să majoreze primele și unii au indicat că intenționează

să-i pedepsească pecei nevaccinați pentru necazurile lor financiare.

Sursa: Freewestmedia

Sursa documente: FDA (Prezentarea Comitetului consultativ pentru vaccinuri și produse biologice conexe din 22 octombrie 2020)

VRBPAC-10.22.20-Meeting-Presentation-COVID19-CBER-Monitoring-Vaccine

VRBPAC-10.22.20-Meeting-Presentation-COVID19-CBER-Monitoring-Vaccine.en.ro


.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile