Actualitate, Opinii, Politic

Av. Gheorghe Piperea: WEF de la Davos, jucăria ultra-bogaților lumii și a demenților mesianici

WEF de la Davos, jucăria ultra-bogaților lumii și a demenților mesianici care ne vor puțini*, dar “sănătoși” și “îmbunătățiți” chimic, genetic și tehnologic (robotizați) și, mai ales, fericiți, dar fără a avea nimic al nostru, și-a tras poliție proprie.

Înțeleg că mulți protestatari de la conferința Forumului de la Davos, care zilele astea de opun planurilor malefice ale elevilor favoriți ai lui Schwabb**, sunt bătuți și chiar arestați de aceste forțe paramilitare. Cu ce drept, vă veți întreba.

Cu dreptul celui puternic și privilegiat, desigur.
Cam asta se va întâmpla dacă tratatul care dă OMS drept de intervenție imediată și carantină pentru orice noua criză inventată, planificată sau derivată din dictonul nazist “e pentru siguranța voastră”. Drept care se va exercitat peste capul statelor naționale și contrar constituțiilor naționale și CEDO…
Nu lăsați să se întâmple asta!
Ieșiți din anestezie/nostalgie/comoditatea consumeristă care v-a fost livrată pe tavă. Faceți-le cunoscută slugilor globaliste din aparatul “nostru” de stat că nu vă lăsați transformați în cifre pe abacul unor moși decrepiți și privilegiați, ca Schwab & co, care se joacă la Davos, din când în când, de-a resetarea omului și de-a demolarea lumii pentru a o face “mai bună”!
*în cartea lui moș Schwab, Marea resetare, este explicat conceptul de “mâncători inutili”; conform autorului, suntem cam 4 miliarde de inși care fac umbră pământului degeaba; practic, suntem reduși la statutul de dăunători, destinați exterminării; (notă: nu am citit această carte, așa cum nu am citit nici Main Kampf, de Hitler – nu vreau să vomit două săptămâni la rând; am citit, însă, pasaje și extrase de acolo și mi-e suficient)
**Schwab este fiu de nazist; al patrulea Reich, cel visat de naziștii “de bine”, care a pierdut al doilea război mondial, cel de 1000 de ani, este regatul pe care elevii favoriți ai lui Schwab (Macron, Trudeau, bilgheiț, Zuckerberg etc.) îl pregătesc sub sloganul build back better.
guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile